Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,802

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

acaglar' Alıntı:
ya arkadas bu nasıl kıvırmak ya ;D ;D ;D ;D hadı ınsan sempatı duyarda yenı arabasına bu kadarda olmaz ya ... ;D ;D ;D ;D ;D

abi arabayla alakasi yokki benimde disco olsa o suya sokmaya yemez ;D oraya anca icinde aku den baska elektronik bisey olmayan bir aracla girilir ;D

sen cem abiye baksana adam 40 yıllık landcı oldu ;D onun ne oldugu bellı degıl aslında japon war amerıkan war alman war son olarakta ıngılız aldı ;D

tolgas' Alıntı:
sen cem abiye baksana adam 40 yıllık landcı oldu ;D onun ne oldugu bellı degıl aslında japon war amerıkan war alman war son olarakta ıngılız aldı ;D

Birleşmiş milletler gibi desene :smiley:

aynen erkan abi ;D en guzelını o yapıyo 1 şeye kapılıp devam etmıy değişik değişik deniyo hepsını ;D

değiştiricem dun cem abının wj yi inceledım neler yapabılırım die oda aynı land gibi 4 yay amortısorle kalkıyo ama daha 1 sene kullanırım heralde bunu

tolgas' Alıntı:
kupa yukseltmeden sıgmaz abi ;D

cok az bir yukseltme ile sigiyormus, bu boyut, kis icin sadece hafta sonu ormana giderken takmalik bir set yaparim ben belki ileride yogun camurda ciddi fark yaratiyor, ama asfaltta eziyet ve tehlikeli

tolgas' Alıntı:
değiştiricem dun cem abının wj yi inceledım neler yapabılırım die oda aynı land gibi 4 yay amortısorle kalkıyo ama daha 1 sene kullanırım heralde bunu

kalkma kismi bisey degilki o amartisor ve yaylari senin siroccoyada taksak yukselir ;D onemli olan sonrasinda neler oluyor ;D

bızım suzukılerdekı gıbı salıncak yok mansında sölemiştim kürşat abi suzukı max 3ınc yukselıyo salıncaksız arabalar 6 ınc e kadar yukselıyo ondan bahsetmıstım bu arada scıroccoyla ne alaka ;D onun ön arka salıncak zaten ;D

tolgas' Alıntı:
bızım suzukılerdekı gıbı salıncak yok mansında sölemiştim kürşat abi suzukı max 3ınc yukselıyo salıncaksız arabalar 6 ınc e kadar yukselıyo ondan bahsetmıstım bu arada scıroccoyla ne alaka ;D onun ön arka salıncak zaten ;D

yani misal olarak soyledim ;D alalim senle 2 tane blazer 15 000 e s10 modelinden v6 200 beygir 38 lastik takip gezelim ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
abi konforlu olsun bıraz ;D

tolga delimisin Blazer dan bahsediyorum amerikan arabasi ;D

http://www.sahibinden.com/bm_otomotiv_den_blazer_vortec_motorrr-78WQQaXQQ25247962WQQpXQQdisplayitem

abi parçasını bulamayız bunun bı arıza yapsa araba mezarlıklarında geçer ömrümüz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR