Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,802
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

logolar bomba olmus bugun mert abının arabasının ustunde gördüm.... bu arada ayna mahrutılerı degıstırdım ilk iş olarak pis landcı cem abiyle kalkıs yaptık kafa kafaya hatta 1 boy kadarda geçtim ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
logolar bomba olmus bugun mert abının arabasının ustunde gördüm.... bu arada ayna mahrutılerı degıstırdım ilk iş olarak pis landcı cem abiyle kalkıs yaptık kafa kafaya hatta 1 boy kadarda geçtim ;D

hadi hayirli olsun :smiley:

yok musteri bulmadim , ilan filanda yok ortada ama kafamdaki esas projeyi hayata gecirmeye basliycam, o arada suzuki nin durumu ne olucak daha kararsizim. zaten suzuki bana sehir ici araci ve orman araci gibi geliyor benim yeni planladigim daha cok uzun yol icin ;D

tolgas' Alıntı:
yeni bi dısco gelıyo demekki ;D

ihtimallerden birisi bu, ;D ama belli olmaz markalari cesitlendirebilirzde cok fazla discocu var artik ;D para sorunum olmazsa suzuki kalir ise gidip gelme araci ve belgrad araci olarak :D

Tempus' Alıntı:
valla suzuki agustos sonuna kadar bende kalirsa kesin yaptiricam ;D

abı sana sasırıyorum ya senın aldıgın suzukı dunyanın her yerıne gıder yaw neden ısınamadın arabaya anlamadım on de arb arkada arb kılıt o arabadakı aksesuar dunyada kı sayılı suzıkıde var ama sen o arabanın kıymetını anlıyamadın arkadasım ınsallah kıymetını bılen bılıne satarsın o arac sayılı araclardan sana soylıyeyım ondan turkıyede tektir soylıyeyım sana :-[ :-[

walla ben hıc gormedım önde arkada arb olan vıtara ;D bıtane jımny war onu bılıyorum

cemtascioglu' Alıntı:
abı sana sasırıyorum ya senın aldıgın suzukı dunyanın her yerıne gıder yaw neden ısınamadın arabaya anlamadım on de arb arkada arb kılıt o arabadakı aksesuar dunyada kı sayılı suzıkıde var ama sen o arabanın kıymetını anlıyamadın arkadasım ınsallah kıymetını bılen bılıne satarsın o arac sayılı araclardan sana soylıyeyım ondan turkıyede tektir soylıyeyım sana :-[ :-[

cem ben o arabanin degerini bilmez olurmuyum o yuzden satmadan 2. uzun yol aracimi yapmaya calisiyorum gucum yeterse. suzuki agir off road aracim olur digeri uzun seyahat ve kamp araci. ben gecen sene discovery ile 5000 km den fazla yaptim sehirler arasi, bu sene daha fazlasini planliyorum, suzuki ile bunu yapamam sende biliyorsun. ama suzuki ile ise gidip gelebiliyorum agir off road yapabiliyorum ve cokda seviyorum. sen nasil ise disco ile degil jetta ile gidiyorsan banada 2. bir arac lazim derdim o.

su roll cage e bayildim ya bundan yaptirsak trafikde muayenede sorun cikarmi ;D ;D ;D
[attachment=1]

sam_softich.jpg

günaydın arkadaşlar... :smiley: Cem saol tşk ederim....Kürşat seni anında paketlerler .... dışarıdan yapılan roll cage işlemi türkiye de yasak anca yarışlara katılıyorsan vede sadece pistte kullanıyorsan ruhsata işlenmişse kabul ediliyor idi ....amaaa son durumu hakkında bir bilgim yok....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR