Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,053
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

:smiley:

resimgoster.jpg

Etiketler

Antalya'nın iki şirin tatil beldesi Kaş-Kalkan arasında,virajl ı yollardan ilerleyerek ulaşabilceğiniz , çöldeki vaha misali, turkuaz rengiyle birdenbire karşınıza çıkıp sizi şaşırtan ve bir o kadar büyüleyen bir deniz.Arabanızı park ettikten sonra uzun bir merdiven yürüyüşü sizi bekliyor.Belki de bu kadar güzel olması zor ulaşılabilirliğ inde gizlidir.

Zaten biliyorsunuzdur:smiley:

Abi genelde haklısın,aynı kafadanız,al işte hem buz gibi su,hemde sakin kimse yok,genelde burda takılıyoruz :smiley:

bc62rrkxj8pa3bp4vr4.jpg

jupitergs' Alıntı:
evet cevap verdiniz olmadığını:smiley:

ağva demiştim , ağvada hafta içi boş olan ve hafta sonu boş olan iki ayrı seçenek var. ama bu fotograflarını yolladığınız plajlar gibi bişey marmara böylesinde imkansız

şu an aklıma gelen yer terkos tarafı olabilir.... daha başka yer cok ama yarın desem ayıp olmaz değilmi..?

abicim noluyooo yaww ;D

offroad, çamur, vinç, battım, soldan gidelim, camel diyoduk... yaa sizi 3 saat yalnız bıraktım herkes disiplinden uzaklaşmış.. bi mayışmış... bi kızgın kum serin su tribine girmiş... ;D ;D

kaptan noluyooo??? yok deniz meniz... çamur var gündemimizde :p :p silkelenin... daha yaza çoooook var ;D ;D

gördüm... ona bakıyordum... biz geçermiydik diye... bir kısım yerde bizim yükseklik kurtarır gibi geldi bana... sence???

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53414.0

haftasonu yaptıgımız belgrad gezisi

mertozzy' Alıntı:
gördüm... ona bakıyordum... biz geçermiydik diye... bir kısım yerde bizim yükseklik kurtarır gibi geldi bana... sence???

kaldiklari bircok yerden gecerdik bence ama dallardan kurtulamazdik. ustten alttan cizilirdik

kürşat, bu serdarın arabayı söyleyelim aytuğa...21.000 iyi fiyat???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR