Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 336,898
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

köylülerin bildiği koylar vardı, adamlar oraları bile keşfettiler... "kadırga" "kilimli" birkaçtane daha... buralar bile dolu artık...

Etiketler

Abi,yazın denizemi gircen hani İst daysan felan,tekneyle adaların arkasına geçicen,bi güzel çimicen :D
Ailecede gitsen mis gibi oluyor,sadece dostlar ve deniz :smiley:

yazın sahil çöp içinde ...bir allahın kuluda temizlik yaptırmayı ( belediye ) akıl edemiyor....eh esnafta nasıl götürürüm peşinde işler karmançorman ağva da... yazık güzelim yer elden cıktı kısa sürede..........

en güzeli bülent abi... bizde bu yaz birkaç defa uladağa gittik... yazı kışından daha güzel :smiley:

ağvada ben buldum bir koy ıssızdı ama tam dalgaya karşı bir yer denizdne çok çöp toplanmıştı. şu yeni döneşeşn boru hattı var onun üstünden giden toprak yoldan vurmuştum arabayı, baya eğlenceli yerlere çıkmıştı.

ağvayı geçince tepede yukarıda bir lokanta var altındada bir koy ve plaj var. kayalık bir yer adını unuttum. orası çok güzel , sanki bodrum filan gibi ama hafta sonu amele cenneti, hafta içi gitmek lazım

herkes olaya günü kurtarma ticaretinde bakıyor uzun vadeli kimse birşey planlamıyor... diyecekler ki sezon kısa... sezonu bölüp farklı aktiviteler yapabilirler ama... 7 yıldızlı otel fiyatına bitli pansiyon kiralama peşindeler... bu kafa ile ağva bundan öteye gitmez... her geçen günde geriye gidiyor... eskiyi aratıyor...

valla doğru diyorsun sinan kardeşim... ;) Erkanım adanın arkasıda tekne mezarlığı kardeşim.... :D babam cok sever oraları ben en son 10 sene evvel gittim bir daha tövbe...işim olmaz herkes birbirini izlemekten denize giremiyor aa bunlar aaa şunlarda burada ne bu yaaa ....kafayı yemiş hepsi.....ama genele göre azıcık sakin ..... :D ben tenha ve sakin yer arıyorum kardeşim kalabalıkta işim olmaz zaten bütün gün istasyon kafamı şişiriyor ben katlanamıyorum.....

onun içinde vurucan kendini dağlara taşlara.... ;D yada boş kalmış bir koy varsa amenna denize dalacaksın........

red34' Alıntı:
valla doğru diyorsun sinan kardeşim... ;) Erkanım adanın arkasıda tekne mezarlığı kardeşim.... :D babam cok sever oraları ben en son 10 sene evvel gittim bir daha tövbe...işim olmaz herkes birbirini izlemekten denize giremiyor aa bunlar aaa şunlarda burada ne bu yaaa ....kafayı yemiş hepsi.....ama genele göre azıcık sakin ..... :D ben tenha ve sakin yer arıyorum kardeşim kalabalıkta işim olmaz zaten bütün gün istasyon kafamı şişiriyor ben katlanamıyorum.....

abi yazın arabalarla datça ya gidelim, ben hayatımda öyle güzel deniz, öyle güzel koylar görmedim :smiley: türkiyeninde heryerine gittim Datça yı tek geçerim.

"datça" kesinlikle... tek geçilecek yer...
birde çeşmeden tekne ile gidilen koylar var 1 saat mesafe de... bir önceki sayfadaki 2. kare onlardan birtanesi... başka bir boyuta geçiyor insan...

doğrudur Kürşat ...ama bir tehlikede orada başladı yolu bitirdiler gibi ...millet akmaya başladı marmaristen datça ya doğru... :smiley: ama halen bakir yerler var ve cok güzel yazın belki fırsat olursa gidilebilir katılırım sana.......

red34' Alıntı:
doğrudur Kürşat ...ama bir tehlikede orada başladı yolu bitirdiler gibi ...millet akmaya başladı marmaristen datça ya doğru... :smiley: ama halen bakir yerler var ve cok güzel yazın belki fırsat olursa gidilebilir katılırım sana.......

abi benim yaz için planım ege üstünden tarihi yerler efes harabeleri vs geze geze datçaya inmek datçada 3-4 gün kalıp dönmek

Tempus' Alıntı:
ağvada yazlık var, hafta sonları genelde orda oluyorum yazın :smiley:
varda araç benimkisi arazi aracı değil arkadaşlar yani benim gidebileceğim avrupa yakası demirci köy sarıyer tarafı olabilir mesala varmı oralarda veya gerçekten şurası güzel diyebileceğiniz yer. ben kaputas plajına gitmiştim aklım çıkmıştıa:smiley:

Tabi bende o yüzden sordum varmı diye:( bende biliyorum dediğiniz yerleri ama artık malesef çok kalabalık. dedim siz kurtsunuz::smiley:) bilirsiniz diye danışıyım dedim sitedaşlarıma:smiley:

ahanda kaputaş aşıığım buraya:smiley:

kaputassz6.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,913
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR