Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,171
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla dünya koy var denize girilecek siz sadece arabadan bahsedin var mı yok mu..???

Etiketler

istanbulda denize girecek yermi bıraktılar ::smiley:

DSCN2978.jpg

biraz istanbul'un dışına çıkmak gerek...

DSCN2956.jpg

Tolga evet aynı yerden bahsediyoruz orası 2 girişli bir yer sen aşagıdan giriyorsun ben yukarıdan senin taraftan girince yol ilerde benim kullandığım yolla birleşiyor ....ve sonrasıda radara cıkıyor zaten....

benim söylediğim parkurlardan biride olur yada sizlerin girdiği başka bir yer olabilir ben uyarım farketmez Tolga ... ;) arkadaşlar karar versinler......

jupitergs' Alıntı:
güzel koyları soruyorum ben:smiley:

Ağvada 2 tane güzel yer var, birisi baya iyi ama hafta içi gitmek lazım hafta sonu çok kalabalık, bir diğeri hafta sonuda sakin. Ama bu yaz sadece arazi aracı ile gidilebilecek sakin bir yerler keşfetmeye çalışıcaz

Kürşat ağva ile olan yakınlık nedir ?? genelde bir ağva muhabbeti oluyor?

ağva eskiden cok güzeldi kimse bilmezdi...ne zaman dizilerde adı geçti iş bitti... :mad: şimdi ipini koparan ağva da hatta işi abartmışlar otobüslerle günü birlik gezi düzenliyorlar düşünün ağva yolunun halini yazık.... :-\

benimde anne tarafı oralı bende zaman zaman yazın gidiyorum... :D

birzamanlar şile öyleydi... şimdi ağva... keşke otobüslerler ile olsa... 4-5 senedir kamyonları doldurup geliyorlar... 2 senedir gitmiyorum bile artık...

çözüm olarak ben kışın gidiyorum kimseler yok ve etraf baya sakin harika oluyor .... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.