Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanguranc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,018

serkanguranc

GIPSY ADVENTURE HOME
Yer
KSK/İZMİR
Merhaba arkadaşlar ...Yine Bayram geldi ve bizde karavanımızla düştük yollara...Hedefimiz bu mevsimde Marmarisi - Datça yı,Orhaniye yi,Selimiyeyi,Hisarönünü tekrar yaşamaktı.

16-18  Kasım 2010 İnbükü 064.jpg

16-18  Kasım 2010 İnbükü 062.jpg

16-18  Kasım 2010 İnbükü 060.jpg

16-18  Kasım 2010 İnbükü 103.jpg

Etiketler
Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)

Evcan kamping te kamp yapmayı düşünüyorduk.Fakat işlerden dolayı arayamamıştık.Gittiğimizde ise kapalı olduğunu gördük.Ama güzel bir konumu ve güzel bir denizi var.Çubucak orman kampıda kış ayına girdiğimizden kapalıydı.Bizde tekrar yuvamıza İnbükü kampına gittik.

16-18  Kasım 2010 İnbükü 080.jpg

16-18  Kasım 2010 İnbükü 078.jpg

16-18  Kasım 2010 İnbükü 077.jpg

16-18  Kasım 2010 İnbükü 075.jpg

Bu kampta yaz kış kalan 4 karav var arkadaşlar.Gerçekten imrenilecek bir olay.Birde önlerindeki iskelede tekneleri sabah akşam balığa çıkıyorlar...İşte hayat bu olsa gerek. :smiley:

16-18  Kasım 2010 İnbükü 047.jpg

16-18  Kasım 2010 İnbükü 045.jpg

Nerde hareket, orada bereket. Ne güzel şeyler yaşamışsınız, herhalde bu kadar değildir, ben dayanamayıp araya girdim,
çok güzel görünüyor herşey,sanki ben de oaradaymışım gibi hissettim.

Biz bu bayram el öptük, geçen bayram peşinatı tamamlayamamıştık, bu bayram da harçlık verdiler, mutlaka topladığımız
miktarla elimizdekini birleştirip kendimize bir araç alacağız. Ne yapalım.

Selamlar, sevgiler.

Serkan bey güzel bir gezi olmuş,keşke evcan kampı böyle yakalamışken tadını çıkartsaydınız.Kamp sahibi zaten hisarönü köyünde yaşıyor birde kampın otopark bölümüne kışın karavanını çekip 12 ayını orada geçiren nedim beye rastlamamış olmanız şanssızlık.Evcan kamp yazın sürekli esinti aldığından denizi böyle sakin yakalamak biraz zor,çok güzel fotolar çıkmışteşekkürler.

Serkan bey yazlık yörelerin kış aylarındaki yüzleri genellikle pek bilinmez. Siz bize bu yöre hakkında güzel bilgiler vermişsiniz. Bu mevsimde de rahatlıkla buralara geziler yapılabilir, sessizliğin tadı çıkarılabilir...
Paylaşımınız için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Serkan bey çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz.Paylaşımınız için teşekkürler.

Şeref

Serkan , ne güzel resimler çekmişsin öyle ilk karedeki mesut ağbi sahildeki hymer'in sahibi kaz'larıda oraya o getirmişti, 7 ay nasıl bekliyeceğiz bakalım .
Fotolar bu kadar değildir herhalde.

Ah Marmaris ahh.
İşte yeryüzündeki cennetim benim,bir gün yine yeniden....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR