Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanguranc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,018
Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)

Serkan bey ,Salih bey Marmaris fotoğraflarına kavuştuk nihayet.Bayramınız güzel geçmiş ,bizde Karşıyakayı bekledik,ne olur ne olmaz diyerek.Elbet bizde Mermarise bu güzelliklere kavuşacağız.İyi bir gezi ve dostluklar edinilmiş ALLAH artırsın.Tüm paylaşanlara ve doğaya TEŞEKKÜRLER. SEVGİ ve SAYGILAR.

Etiketler

Salih Bey,
Güzel geçen gezinizi keyifle izliyorum. Teşekkürler.

Serkan bey ,baştaki 75-77-78-80 nolu resimler evcan kamp resimleri olmalı,Denizi öyle sakin görünce şaşırdım.

merhabalar, sizi bayramda misafir edemediğimiz için çok üzgünüz,inşallah bu yaz tatilinde misafirimiz olursunuz sevgilerimizle evcan ailesi :smiley:

evcan' Alıntı:
merhabalar, sizi bayramda misafir edemediğimiz için çok üzgünüz,inşallah bu yaz tatilinde misafirimiz olursunuz sevgilerimizle evcan ailesi :smiley:

Bir karavan kamp sahibi olarak sizi aramızda görmek çok sevindirici ,hoşgeldiniz.sizi karavan tanışma bölümüne diğer forum arkadaşlarımızla tanışabilmeniz ,kampınız hakkında birinci ağızdan bilgi alabilmek için bekliyoruz evcan ailesi.

evcan' Alıntı:
Merhaba ...teşekkür ederim ilginiz için.Ege pil Mustafa abi tavsiye etmiş mutlaka uğrayın demişti.Tanışmak yaza kaldı artık.Yeriniz çok güzel ve sevimli..İnşallah yazın görüşürüz.sağlıcakla kalın.

derindeniz1' Alıntı:
Nerde hareket, orada bereket. Ne güzel şeyler yaşamışsınız, herhalde bu kadar değildir, ben dayanamayıp araya girdim,
çok güzel görünüyor herşey,sanki ben de oaradaymışım gibi hissettim.

Biz bu bayram el öptük, geçen bayram peşinatı tamamlayamamıştık, bu bayram da harçlık verdiler, mutlaka topladığımız
miktarla elimizdekini birleştirip kendimize bir araç alacağız. Ne yapalım.

Selamlar, sevgiler.
Sami abicim senin inşaat olaylarını bildiğim için sana sabır diliyorum.Nasipse inşaat bitiminde sanada bir karavan alıp beraber kamp yapacağız.

drares' Alıntı:
Serkan bey yazlık yörelerin kış aylarındaki yüzleri genellikle pek bilinmez. Siz bize bu yöre hakkında güzel bilgiler vermişsiniz. Bu mevsimde de rahatlıkla buralara geziler yapılabilir, sessizliğin tadı çıkarılabilir...
Paylaşımınız için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:
Haşmet bey ....ben yağmuru ve kışıda deniz kenarında çok severim.İnanılmaz güzel ve keyifliydi.Hatta acele karavanın ön tentesini kurup yağmuru çay içerek seyretmekte çoookkk keyifliydi.Ben hep bu yöreye yerleşmeyi düşündüğümden her mevsimini içimde yaşamak istedim...Offf Offf....

Esinti35' Alıntı:
Serkan bey çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz.Paylaşımınız için teşekkürler.

Şeref
Teşekkür ederim..Şeref abi....Bir Marmaris birde Karaburun---Mordoğan emeklilik hayalim....Nasip belkide komşu oluruz.

İnbükünden kareler....

kurban bayramı inkum. 040.jpg

kurban bayramı inkum. 048.jpg

kurban bayramı inkum. 053.jpg

kurban bayramı inkum. 093.jpg

Yaza kadar bir yere gidemeyecek olan bana, bu güzel paylaşımınızla yaşattığınız güzel duygular için binlerce teşekkür.

geziniz çok güzel olmuş tabiki marmaris ve evcandı ama kapalıymıs seneye inş allah...resimler harika erdekten saygılar

IMGP2367.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR