Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,074
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

27 aralıkta yaptığımız kısa mesafeli geziden sonra 03-01-2010 senesi için program yapalımmı arkadaşlar.neresi ne taraf olduğu fark etmez.mesafe kısa olmasın yeter.:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Bana uyar

Eğer bir aksilik olmazsa bana da uyar, sizin taraflara olursa güzel olur bence ne dersiniz?

mehmet arkadşımız da var tamam o zaman bu iş.. bizim kurtarıcımız...expres kurtarıcı mehmet tellioğlu.:smiley::smiley:

arkadaşlar benim uyku saati...bütün herkeze iyigeceler.. bu arada program işini en kısa zamanda netleştirelim derim.sizlerinde kararıyla birlikte olmazsa yarın bir başlık açarız tabii başlık açmadan önce rota belirlememiz lazım...

gidilecek yer konusunda mutabık kalırsak ,destek veririz,yer konusunda herkez fikrini beyan ettikten sonra onaylanan bölgeye,konu başlıgını açarsınız tabiki önceden bir keşif yapılır

Ben bu haftasonu şehir dışındayım. :'( Gönül isterdi ama napalım başka sefere size bol çamurlu geziler. Zaten Mehmet Can olursa çamur mutlaka olacaktır ;D

Herkese selam gercekten cok güzel gezi olmuş insanın canı cekiyor orda olmak icin inşalah yakın zamanda görüşürüz camurlarda mehmet can kardeşim :smiley:

FEYZİ' Alıntı:
Herkese selam gercekten cok güzel gezi olmuş insanın canı cekiyor orda olmak icin inşalah yakın zamanda görüşürüz camurlarda mehmet can kardeşim :smiley:

avrupa yakası olursa bende iştirak etmeye çalışırım anadolu yakası problem oluyor yaa benim icin mehmetcan da gelicektir anadolu yakasından avrupaya çekersek çok yakar hem maslak sanayiye yakın bir yerde yapalım sanayiye çekmek kolay olsun heheheheh

Bu siteyide boş bırakmaya gelmiyor.
Bi gün nete giremedik, 2. sayfada bıraktığımız muhabbet 11. sayfaya gelmiş.
Unutmadan;
Kesinlikle gezinin gizli kahramanı olan TAYFUN kardeşim ve LC'ine,
Gezinin ikinci kısmında aramıza katılıp, muhabbetimize renk katan HALDUN Bey ve Hılux'ına,
Genç yetenek BURAK kardeşim, isimlerini hatırlayamadığım için özür dileyeceğim yol arkadaşları ve FJ40'ına,
İkinci gezileri olmasına rağmen harikalar yaratan OLCAYTO Bey ve standart Vitara'sına,
Fazla söze gerek yok, yol dostu HASAN Kardeşim, yakışıklı oğlu HÜSEYİN ve GC'lerine,
İlk kez çekilmeden bir offroad gezisini tamamlayan sevgili kardeşim BARIŞ ve standart Grand Vitara'sına,
Sıcak kanlı genç arkadaşımız MUHARREM'e ve fotoğraf makinesine,
Yakıcı örgüt üyesi olduğundan şüphelendiğim DOĞAN arkadaşa,
veeee tabiki gezinin her nevi tertip komitesi başkanı MEHMET CAN kardeşim ve Range'ına bu güzel haftasonu için teşekkür ediyorum.

Bu ekiple Asya yakasına mı gitsek, Avrupa yakasına mı ? sorusuna kafayı takmayın arkadaşlar.
Ekip sağlam, bu ekiple her yere gidilir, ama nasıl dönülür bilemem ;D

orta sert etaplara hayır demem arkadaşlar yukseltme kitim tamir ettirip takıcaktım ancak talip çıkınca sattığım icin standart yukseklikteki frontim le heryerden geçmeye çalışırız hubs larda artık problem yok nasılsa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR