olcaytogezer
Zirve
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)
dostum mayıstan önce kimse bulamaz sen en iyisi tez zamanda yeni plaka bastır lutfen ;Dolcaytogezer' Alıntı:bu aralar yolu buralara düşen arkadaşlar, ortalarda düşen bir plaka bulurlarsa sevaba girir ;D ;D ;D
hasan uyg' Alıntı:ben sağ sağlim döndüm ...mehmet tellioğlu arkadaşımızın dediği gibi hiper aktif kardeşimizi bol bol kurtardık ....resimler hazırlandıktan sonra mutlaka gelecektir... zaten mehmet can'ı kurtarma resimleri çoğu.......babanne resimleri yokki koltuktan kurtulamadık gidelim oralara kadar...su birikinitisinde kalan bi renç vardı onunla uğraştık(((((mehmet can)))
abi her zaman final için bulunur....sen yeterki etrafımızdan eksik olma, hem Atatürk'cüyüz, hem biramız var...finalde de konyağımız...sokrat gandiya' Alıntı:gezinin finalinde cep konyağı da çok makbule geçti teşekkürler
bir şey değil Burakcığım, şimdi de videoları yüklemeye çalışacağım....Bakkan' Alıntı:Olcayto Bey,
elinize sağlık teşekkürler.
feroza34' Alıntı:Benim makinama takılan en güzel video bu olsa gerek bir yanda vinçlenmiş bir araç diğer tarafta unimog bir araç çekiyor diğer yanda 4.0 litre çamuru yardıra yardıra geliyor..
http://www.dailymotion.com/user/feroza777/video/x8lxrb_off-road-4x4_auto