Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,070
Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

DSCN0289.jpg

Etiketler

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

bu gün , attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değdi mi........ ::smiley:

DSCN0306.jpg

evettttt, bence değdi........işte o ürkmüş kurbağa.......aşşağıda......azzzzzzz sonra ilk batış resimlerim geliyor......

DSCN0307.jpg

DSCN0308.jpg

buradan çıkmamı sağlayan , allah razı olsun ve eksik etmesin, günün kahramanı Haldun Bey...tekrar teşekkürler...

CIMG3676.jpg

CIMG3677.jpg

CIMG3678.jpg

bu aralar yolu buralara düşen arkadaşlar, ortalarda düşen bir plaka bulurlarsa sevaba girir ;D ;D ;D

CIMG3680.jpg

CIMG3682.jpg

olcaytogezer' Alıntı:
bu aralar yolu buralara düşen arkadaşlar, ortalarda düşen bir plaka bulurlarsa sevaba girir ;D ;D ;D
dostum mayıstan önce kimse bulamaz sen en iyisi tez zamanda yeni plaka bastır lutfen ;) ;D

gezinin finalinde cep konyağı da çok makbule geçti teşekkürler ;)

hasan uyg' Alıntı:
ben sağ sağlim döndüm ...mehmet tellioğlu arkadaşımızın dediği gibi hiper aktif kardeşimizi bol bol kurtardık ....resimler hazırlandıktan sonra mutlaka gelecektir... zaten mehmet can'ı kurtarma resimleri çoğu.......babanne resimleri yokki koltuktan kurtulamadık gidelim oralara kadar...su birikinitisinde kalan bi renç vardı onunla uğraştık(((((mehmet can)))

iyide hasan abi ben size mehmet canı kurtarın demedimki :smiley:) bırakın kalsaydı orda kendi evinin arka bahçesinde bu kadar misafirlere malzeme verilmezkii, mehmet kibrit kutusu gibi arabaların varken anlamadım ne gerek range ye, neysee moralini bozmuyayım, sonuç olarak güzel gezi olmuş, geçen sene bzim araçlar oraların yıldızıydı, eskiler bilir, oynayarak geçtik ordan, araç mog olunca batmaya yer bulamaıyorduk oralrda :smiley:

sokrat gandiya' Alıntı:
gezinin finalinde cep konyağı da çok makbule geçti teşekkürler ;)
abi her zaman final için bulunur....sen yeterki etrafımızdan eksik olma, hem Atatürk'cüyüz, hem biramız var...finalde de konyağımız... ;) ;)

Olcayto Bey,
elinize sağlık teşekkürler.

ellerinize saglık güzel resimler ,geçen sene kurtarıcı mog vardı,şimdi o görevi haldun abi üstlenmiş .

hasan abi bu videolara bir bakın,bakalım yerler size tanıdık gelcekmi :smiley: lacivert geçen xj benim eski araç, mog da benim eski araç hayatımın en zevli gezilrindendir.

feroza34' Alıntı:
Benim makinama takılan en güzel video bu olsa gerek bir yanda vinçlenmiş bir araç diğer tarafta unimog bir araç çekiyor diğer yanda 4.0 litre çamuru yardıra yardıra geliyor.. :smiley:

http://www.dailymotion.com/user/feroza777/video/x8lxrb_off-road-4x4_auto

tren gelir hoş gelir, mehmet cana bu gezide olsaydı huzur verirdi :smiley:

Unimog klasiği.. :smiley:

http://www.dailymotion.com/user/feroza777/video/x8lvoo_unimog_auto

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR