Yılın İlk Off-road Gezisi Belgrad, Ayazağa (03.01.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c@n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,586

ayazağa mehmetcan ın parkurumu yoksaaa

• Anadolu yakasý herhangi bir orman

Kullanılan: 8 44.4%
  • Anadolu yakasý yeditepe

Kullanılan: 0 0.0%
  • avrupa yakasý ayazaða belgradmý

Kullanılan: 10 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yılın İlk Off-road Gezisi Belgrad, Ayazağa (03.01.2010)

işaretledim konuyu oyumuda kulandım

Etiketler

Mehmet_Can' Alıntı:
saat 08.30 Ayazağa beykent üni. önü

İsim Araç Donanım

1 ...Mehmet_Can..............Samu yada RRC..............full artı full
2 .........c@n.........................frontera.................
3...Cem TASÇIOĞLU.........land cruiser.....................full

Merhaba dostlar,

Anlaşılacağı üzere sitede yeniyim. Bu aktivitelere katılmak isterim. Ancak bilmek istediğim , bu tip organizasyonlara standard 4X4 ler katılabiliyormu. ? (crv, rav4, santafe, ssangyong actyon vs, standardtan kastım ; 20-23 cm cıvarı yuksekliğe sahip extra özellikleri olmayan araçlardır)

Şimdiden herkese keyifli geziler. Bu arada herkesin yeni yılını da canı yürekten kutlar uzun soluklu keyifli batmalı çıkmalı, offroadlar dilerim :smiley:

Kenan

kdb1960' Alıntı:
Merhaba dostlar,

Anlaşılacağı üzere sitede yeniyim. Bu aktivitelere katılmak isterim. Ancak bilmek istediğim , bu tip organizasyonlara standard 4X4 ler katılabiliyormu. ? (crv, rav4, santafe, ssangyong actyon vs, standardtan kastım ; 20-23 cm cıvarı yuksekliğe sahip extra özellikleri olmayan araçlardır)

Şimdiden herkese keyifli geziler. Bu arada herkesin yeni yılını da canı yürekten kutlar uzun soluklu keyifli batmalı çıkmalı, offroadlar dilerim :smiley:

Kenan
Kenan bey , öncelikle hoş geldiniz...bir önceki topiğe bakarsanız, yani 27 Aralık 2009 yılı son gezisi altında olanı, benim aracı görebilirsiniz.Arkadaşlarımız tekrar bizim geçen hafta olduğumuz parkura girecekler.Benim araç bordo suzuki.çok az modifiye olmasına rağmen standart araçtır.extra komple 6 mm alimünyum alt koruma ve 1 inç yükseltme yapılmıştır.biraz zorlandım, ama keyifliydi.alternatif yol bulmasak daha ilk girişten sonra kalır yardımsız tepeye ulaşamazdık.bu tip soft offroad'larda da bence küçük ilaveler yaptırmakta fayda vay diye düşünüyorum.bir de lastik önemli tabi...olmazsa olmazlardanmış...... ;D ;D ;D

kdb1960' Alıntı:
Merhaba dostlar,

Kenan

off -road dan herşeyden önemlisi pilotaj yani lastik mt ve at olursa yardımcı olur araç ekstra yukseltmesi olursa pilotaja yardımı olur önemli olan soğuk kanlı bir şekilde lastik izi takip etmeniz gerisi problem değil ben İSOFF org da görevliydim yukseltme kitimde kırılma gerçekleşti bende standart a cevirmiş olarak opel fronteram ile katılıcam zemin sizi korkutmasını önemli olan gözünüze kestirin bu çamuru 2 viteste çıkarım yada 1 de cıkarım die önceden gözünüze kestirip girerseniz %100 çıkarsınız camur veya su geçişlerinde vites değiştirmeden stabil devir ve hızla %100 geçeceksinizdir

zaten etaptlarda kimse kimseyi bırakmıyor Kenan bey bekleriz sizleride crv, rav4, santafe, actyon ,ssanyong musso , monterey , vs vs ne bulursanız problem yok önemli olan 4x4 nüzün sorunsuz çalışması yeterli geçemediiniz yerlerde %100 başka bir araç size strap ile çeker veya cem abi ile memo vinçler problem yok ama 4x4 yavru şanzıman aktarmalı araçların arazi performansı daha iyidir 2 vites li olan araçlarda ayni 4h 4L 2H Seçenekli vitesli araçların arazi performansı biraz daha güçlüdür belirtmekte fayda var

evt vincleriz problem yok sen gel ;D ;D can kardesımde delıdır mehmet kardesımde deli onlarlan burnun camurdan cıkmaz soylıyeyım

cemtascioglu' Alıntı:
evt vincleriz problem yok sen gel ;D ;D can kardesımde delıdır mehmet kardesımde deli onlarlan burnun camurdan cıkmaz soylıyeyım

haha abi lutfen göz korkutmayalım yahuu hehehe şaka bir yana kirlenmek güzeldir keyif almak için çamurla iç içe olucaz ama kolay etap tayin edicez memo ile 1.3 teriosunla gel 5.9 cherokee ile gel yeterki 4x4 ünle gel kimse etap da kalmadı kalmazda dimi cem abi yaaa

Arkadaşlar ben de katılmak isterdim ama maalesef program dolu :( Bu arada Mehmet Can Suzi ie daha iyi olur katılman diye düşünüyorum ne dersin ;D
Tüm Gezenbilir Ailesinin Yeni Yılını en içten dileklerimle kutlar yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk ve bol çamurlar,batmalar,vs.vs. getirmesini dilerim. :smiley:

BOSCH' Alıntı:
Arkadaşlar ben de katılmak isterdim ama maalesef program dolu :( Bu arada Mehmet Can Suzi ie daha iyi olur katılman diye düşünüyorum ne dersin ;D
Tüm Gezenbilir Ailesinin Yeni Yılını en içten dileklerimle kutlar yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk ve bol çamurlar,batmalar,vs.vs. getirmesini dilerim. :smiley:

teşekür ederiz vallaha keşke gelebilyesdiniz yaaa kısmet belki programda son anda bir değişiklik olur ne dersiniz

Teşekkürler ama maalesef değişiklik mümkün görünmüyor, oğum 6 yaşına girecek malum doğum günü partisi falan ;D
Hediyesi de hazır; kumandalı bir Jeep ;D

BOSCH' Alıntı:
Teşekkürler ama maalesef değişiklik mümkün görünmüyor, oğum 6 yaşına girecek malum doğum günü partisi falan ;D
Hediyesi de hazır; kumandalı bir Jeep ;D

ozaman baba oğul off road a gelin oğlunuza özel parkur yaparız kazma kürek var nasılsa cem abide heheh yeni yılınızı ve oğlunuzun yeni yaşını kutluyorum mutlu sağlıklı bir yıl geçirmenizi temenni ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri