Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,092
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

Keyifle geçen etkinliğin az da olsa fotografına bakmak keyifliydi,devamını bekliyoruz...

Ben halen photoshop olduğunda ısrarlıyım ;D ;D ;D

Şaka bir yana güzel bir etkinlik olmuş fotoğraflardan da bu durum net bir şekilde anlaşılıyor. Aslında yılbaşı günü İstanbuldan dönüyordum kızılcahamam civarından geçerken bir ara şeytan dürttü beni dedim biraz takılayım arkadaşlara ama yanımda hiç bir donanımım yoktu dedim şeytana uymayalım akşam akşam dedim ve devam ettim ::smiley:

Soğukla aram iyi olsaydı eğer bu yılda aranızda olurdum mutlaka.Geçen yılki Işık Dağı çıkarmamızda çok keyifliydi Ama bu sefer kar yağmamış.Neyse sonuç olarak bu yılda çok keyifli geçmiş gibi.Herkese mutluluk dolu bir yıl diliyorum..

Orada olmak çok keyifliydi Ferdane, fotoğrafların devamını bende bekliyorum :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Keyifle geçen etkinliğin az da olsa fotografına bakmak keyifliydi,devamını bekliyoruz..

Volkan, geçerken seni de alırız :smiley:

Volk' Alıntı:

Necmi Abi, keşke uğrasaydın, ekipman fazlamız vardı yanımızda ...

.com' Alıntı:
Ben halen photoshop olduğunda ısrarlıyım ;D ;D ;D

Şaka bir yana güzel bir etkinlik olmuş fotoğraflardan da bu durum net bir şekilde anlaşılıyor. Aslında yılbaşı günü İstanbuldan dönüyordum kızılcahamam civarından geçerken bir ara şeytan dürttü beni dedim biraz takılayım arkadaşlara ama yanımda hiç bir donanımım yoktu dedim şeytana uymayalım akşam akşam dedim ve devam ettim ::smiley:

Ah Şekercim, keşke gene olsaydın, hava çok güzeldi, biz döndük hava soğudu :smiley:

şekerşey0606' Alıntı:
Soğukla aram iyi olsaydı eğer bu yılda aranızda olurdum mutlaka.Geçen yılki Işık Dağı çıkarmamızda çok keyifliydi Ama bu sefer kar yağmamış.Neyse sonuç olarak bu yılda çok keyifli geçmiş gibi.Herkese mutluluk dolu bir yıl diliyorum..

Çok eğlenceli geçmiş belliki.Işık dağı bu zamanlar çok güzeldir..

Cenk merhaba, sen katılamadın ama küreğin Işık Dağında bizlerle birlikteydi, inan çok işimize yaradı, teşekkürler :smiley: Keşke cuma günü sende çıkıp gelebilseydin..

arsamax' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Eminim çok güzel bir gezi olmuştur, içimizde kaldı valla iki gündür sizi düşünüyorum napıyorlardı diye. Fotoları acilen bekliyoruz...

Ayrıca off road yaparken neler oldu, neden stres yaşadığınızı çok merak ettim, umarım bir problem olmamıştır.

Görüşmek dileğiyle...

Bir başka güzeldi bu defa da ...

erenatac' Alıntı:
Çok eğlenceli geçmiş belliki.Işık dağı bu zamanlar çok güzeldir..

Çok teşekkürler Mustafa Kemal, sizlerede mutlu, sağlıklı yıllar...

CANOŞ' Alıntı:
Zerrin Hanım, güzel bir yılbaşı kutlaması olduğu anlaşılıyor. nice mutlu ve sağlıklı yıllara.

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş, fotoların devamını merakla bekliyoruz. Küreğin işinize yaradığına sevindim.

Yeni gezileri merakla bekliyorum, görüşmek dileğiyle...

ceranus' Alıntı:
Cenk merhaba, sen katılamadın ama küreğin Işık Dağında bizlerle birlikteydi, inan çok işimize yaradı, teşekkürler :smiley: Keşke cuma günü sende çıkıp gelebilseydin..

Çok keyif aldık,herşey güzeldi, kar olsaydı bir o kadar güzel olurdu...Karlı havada bir kamp daha isteriz !!!!

sikDagiYilBasiKutlamasi001.png [attachment=1]

sikDagiYilBasiKutlamasi006.png [attachment=2]

sikDagiYilBasiKutlamasi007.png [attachment=3]

sikDagiYilBasiKutlamasi007.png [attachment=4]

sikDagiYilBasiKutlamasi004.png [attachment=5]

Selam,

Herşey çok şey keyifli olmuş bence....
En önemlisi yenıi yıl gecesini dağda, doğada, bildiğimiz medeniyetten, tek dişi (ama keskin diş) kalmış canavardan uzakta geçirmek...

Bu konunun duyurusu v.s. yerlerindede yazmıştım vallahi çatlıyorum gidemiyorum diye....
Bırakın off roadu,
şunu bunu,
önemli olan o anda, o günde, o zamanda dağda olmak, hele bide dostlarla olunca bambaşka....

Ben yıllardır gurbette olduğum için yeni yılı kutlayamadığım ailemle olsamda, ileriki saatlerde sevdiğim dostlarımın yanında bi kaç saat geçirsemde,
kıskandımda kıskandım sizleri ;D ;D
Dağda, doğada, çadırda, ateş başında yeni yıl kutlaması yapmayı kıskandım.... Bilmem anlatabildim mi?

Her yeni yıl gecesi saat 12 yi Tv' de izlemezmiyiz, veya gittiğimiz oteldir restauranttır v.s. gibi yerlerde sanatçı saymazmı saniyeleri....
Ama dağda, doğada tv yok ki, sadece saatiimiz var. Saate bakıp... Hoppppaa dmek bambaşka bişey olsa gerek..... ;D ;D ;D

İşte bu yüzden kıskandım.....
"Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar...."
Medeniyet canavar ise, ki öyle, medenyeti ne yapayım.... ;)
Öyleyse eğer Canavarla ne işim olsun.... Zaten canavar eksiğimiz yokki, sokağa bakın şehirde, bi sürü canavar... ;)
Canavarla yatan canavar kalkar ;D Ben canavarla yatmak istemiyorum artık :smiley: pardon yani :smiley:

Sizler canavara yani medeniyete esir düşmediniz ("teşbihte hata olmaz", sakın kimse alınmasın) , dağa, doğaya kaçmışsınız... Tebrik ederim. Keşke yanınızda olabilseydim....

Hepinizin yeni yılını tüm içtenliğimle kutlarım.....

Çok Sevgilli Can' ın mezuniyeti ise ayrı bi mutluluktur tabiki.....

Zerrin,
Ben fotoğraf teknik bilgisinden pek anlamam (şimdilik anlamıyorun, öğrenmeye çlaışıyorum biraz biraz) ama o karanlıkta bulutlarla birlikte yakaladığın ay resimleri çok hoş.....

Can,
aracı yan yatırma tedirginliğini bi kaç zaman önce, galiba Güvencte konuşmuştuk,
Seni anlıyorum, bende arabamım yan yatma açısını daha tanımıyorum, ve tedirgin olyorum bazen...
Dolayısı ile, makinemizin tam limitlerini tanıyana kadar süper bi teknik aklımda var korunma ve koruma manasında....
Yan camları açmanla başlıyor benim uydurduğum bu teknik, yakında anlatayım sana istersen, ekstra ekipman felan gerekmiyor....
Ben uyguladım bi kere, yatacaktım neredeyse, çok işe yaradı....

Görsellerinizin devamın bekliyorum....

Zevkle takip edeceğim konuyu....

Sevgiyle.....

Gerçekten harika bir yılbaşı gecesiydi. Eşimin sürekli donma noktasında olması dışında herşey çok keyifliydi.

Benim de aracımın ilk defa sınırlarını az da olsa görme fırsatım oldu. Yeni yılın ilk dakikalarında gölün etrafında kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra sıkı bir off-road yaptık. Hem off-road keyifliydi hem de yılın ilk saatleri olması sebebiyle de anlamlıydı.

Sohbet-muhabbet süperdi. Sürekli güldük yani, inanılmazdı.

Arkadaşlar bende çok fazla fotoğraf yok. Baktım onlara aralarında güzel de yok, zaten evde daha internet de yok, işyerinde bilgisayarda bisürü yasak var, o yüzden resimler şimdilik bekleyecek...
Zaten anın tadını çıkarmaktan ölümsüzleştirmeye vaktimiz yoktu ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
olmaz, şindü isterük ;D

EFENİM SELAMLAR ANDOF EKİBİ BİRAZ ÖNCE Bİ ANDOFF aracı gördüm bu raçlar hep aaynı tipmi yoksa o ostim göbekten geçen sizmiydiniz :D

Alfonse' Alıntı:
Can,
aracı yan yatırma tedirginliğini bi kaç zaman önce, galiba Güvencte konuşmuştuk,
Seni anlıyorum, bende arabamım yan yatma açısını daha tanımıyorum, ve tedirgin olyorum bazen...
Dolayısı ile, makinemizin tam limitlerini tanıyana kadar süper bi teknik aklımda var korunma ve koruma manasında....
Yan camları açmanla başlıyor benim uydurduğum bu teknik, yakında anlatayım sana istersen, ekstra ekipman felan gerekmiyor....
Ben uyguladım bi kere, yatacaktım neredeyse, çok işe yaradı....

olur valla bı ara anlatırsın şimdi bak merak ettım,peki önceden deneyen oldumu hala hayattamı yanı ;D ;D ;D ;D

Bende çook merak ettim hakkaten, Alp ilk gezide senden uygulamalı bir eğitim istiyoruz :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR