Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)
Selam,
Herşey çok şey keyifli olmuş bence....
En önemlisi yenıi yıl gecesini dağda, doğada, bildiğimiz medeniyetten, tek dişi (ama keskin diş) kalmış canavardan uzakta geçirmek...
Bu konunun duyurusu v.s. yerlerindede yazmıştım vallahi çatlıyorum gidemiyorum diye....
Bırakın off roadu,
şunu bunu,
önemli olan o anda, o günde, o zamanda dağda olmak, hele bide dostlarla olunca bambaşka....
Ben yıllardır gurbette olduğum için yeni yılı kutlayamadığım ailemle olsamda, ileriki saatlerde sevdiğim dostlarımın yanında bi kaç saat geçirsemde,
kıskandımda kıskandım sizleri ;D ;D
Dağda, doğada, çadırda, ateş başında yeni yıl kutlaması yapmayı kıskandım.... Bilmem anlatabildim mi?
Her yeni yıl gecesi saat 12 yi Tv' de izlemezmiyiz, veya gittiğimiz oteldir restauranttır v.s. gibi yerlerde sanatçı saymazmı saniyeleri....
Ama dağda, doğada tv yok ki, sadece saatiimiz var. Saate bakıp... Hoppppaa dmek bambaşka bişey olsa gerek..... ;D ;D ;D
İşte bu yüzden kıskandım.....
"Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar...."
Medeniyet canavar ise, ki öyle, medenyeti ne yapayım....

Öyleyse eğer Canavarla ne işim olsun.... Zaten canavar eksiğimiz yokki, sokağa bakın şehirde, bi sürü canavar...

Canavarla yatan canavar kalkar ;D Ben canavarla yatmak istemiyorum artık

pardon yani
Sizler canavara yani medeniyete esir düşmediniz ("teşbihte hata olmaz", sakın kimse alınmasın) , dağa, doğaya kaçmışsınız... Tebrik ederim. Keşke yanınızda olabilseydim....
Hepinizin yeni yılını tüm içtenliğimle kutlarım.....
Çok Sevgilli Can' ın mezuniyeti ise ayrı bi mutluluktur tabiki.....
Zerrin,
Ben fotoğraf teknik bilgisinden pek anlamam (şimdilik anlamıyorun, öğrenmeye çlaışıyorum biraz biraz) ama o karanlıkta bulutlarla birlikte yakaladığın ay resimleri çok hoş.....
Can,
aracı yan yatırma tedirginliğini bi kaç zaman önce, galiba Güvencte konuşmuştuk,
Seni anlıyorum, bende arabamım yan yatma açısını daha tanımıyorum, ve tedirgin olyorum bazen...
Dolayısı ile, makinemizin tam limitlerini tanıyana kadar süper bi teknik aklımda var korunma ve koruma manasında....
Yan camları açmanla başlıyor benim uydurduğum bu teknik, yakında anlatayım sana istersen, ekstra ekipman felan gerekmiyor....
Ben uyguladım bi kere, yatacaktım neredeyse, çok işe yaradı....
Görsellerinizin devamın bekliyorum....
Zevkle takip edeceğim konuyu....
Sevgiyle.....