Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,028

Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

Volkancım merhaba, çok teşekkürler ediyorum, baya iyiyim, dizimle ilgili sorunum devam ediyor ama kamp etkinliklerinde çok sorun yaşamadığım için etkinlikler içinde yer alabiliyorum, ilgine çok teşekkür ederim

:smiley: :smiley: :smiley:

Ateşimizden bir görüntü

hsbasar' Alıntı:
Zerrin fotolar 2 oldu ;)

743.jpg

Gökyüzünden ve ayın dolun halinden bir görüntü :smiley: Off-Road ile ilgili olan kareleri yarına bırakmak istiyorum ;D

758.jpg

760.jpg

ceranus' Alıntı:
Volkancım merhaba, çok teşekkürler ediyorum, baya iyiyim, dizimle ilgili sorunum devam ediyor ama kamp etkinliklerinde çok sorun yaşamadığım için etkinlikler içinde yer alabiliyorum, ilgine çok teşekkür ederim

ayyyyyy ben ne zaman böyle güzel insanlarla güzel kamplar yapıcam güzel anılar yaşıcam ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

ceranus' Alıntı:
Gökyüzünden ve ayın dolun halinden bir görüntü :smiley: Off-Road ile ilgili olan kareleri yarına bırakmak istiyorum ;D

Tamam 5 oldu, şimdi huzur içinde uyuyup dinlenebilirsin, teşekkür ederim beni kırmadığın için :D

Rica ederim, bu da sürpriz :smiley:

th_809.jpg

Zerrin abla fotolar yavaşdan dökülüyo herlade çok tşkler ben 2. gün geldım ama yinede çok eğlendim sizinle

offroad yaparken stresli anlar yaşadık ama onlarda herlade tuzu biberi yanı offroadun, tekrardan her şey için çok tşkler

Merhaba Arkadaşlar,

Eminim çok güzel bir gezi olmuştur, içimizde kaldı valla iki gündür sizi düşünüyorum napıyorlardı diye. Fotoları acilen bekliyoruz...

Ayrıca off road yaparken neler oldu, neden stres yaşadığınızı çok merak ettim, umarım bir problem olmamıştır.

Görüşmek dileğiyle...

jan' Alıntı:
offroad yaparken stresli anlar yaşadık ama onlarda herlade tuzu biberi yanı offroadun, tekrardan her şey için çok tşkler

Zerrin Hanım, güzel bir yılbaşı kutlaması olduğu anlaşılıyor. nice mutlu ve sağlıklı yıllara.

arsamax' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Eminim çok güzel bir gezi olmuştur, içimizde kaldı valla iki gündür sizi düşünüyorum napıyorlardı diye. Fotoları acilen bekliyoruz...

Ayrıca off road yaparken neler oldu, neden stres yaşadığınızı çok merak ettim, umarım bir problem olmamıştır.

Görüşmek dileğiyle...

yok bi sorun yaşamadık ben kendı açımdan bıraz arabada asabı oldumda ondan ordada kusura bakmayın demiştim çünkü o esnada araba yan yan kayıyo sol tararfındada düşük banket tarla yanı ben yan yatıcak zannettım ama bı sorun çıkmadı onun için benım araba olanlar için asabi olduğum dan tekrardan kusura bakmasınlar ama hepsi anlıyışlı davrandılar bı kırgınlık yaşanmadı bı anda şalterlerı kapadım oluya bazen yolları gece gezmişler donukdu ben 2.gün geldım günlük güneşlik hadı offroad derken aynı yerlerden geçildi direk daldım ben çamura araba çamurlanmadan dönmedım yanı hepbirlikte tekrar gidelim balçık çamur oluşmuş orda çok güzeldi neyse bu konu önemli değil iyide fotolar nerde videolar nerde

Halen yorgunluğu atamadınız galiba :D

Resimleri bir dahaki yılbaşında göreceğiz umut ederim :D :D :D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR