Merhabalar,
İlk mesajımın şikayet dolu olmasını istemezdim.
Bugün Başoğlu Caretta Uncle karavanımı teslim aldım. Teslim aldıktan sonra kampkaravan’a ranger mover takılması için götürdüm. Burada mover takılmaya müsait olmadığı söylendi. Kapı önü sabit merdivenin iptal edilmesi gerektiği ortaya çıktı.
Başoğlu ile görüştüğümde, sipariş verilirken mover takılacağı bilgisinin öncesinde verilmesi gerektiği söylendi. Merdivenin de yerinin değiştirilmesi mümkün değilmiş. Firmanın bu konudaki yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi; şöyle ki; firma sahibi engin başoğlu ile de konuştuğumda, “mover’a gerek yok, bunlar para tuzağı, taktırma” dedi. Firmadaki diğer yetkililerinden de biraz agresif şekilde yaklaşan oldu. Böyle bir yaklaşım yakışmadı.
Ayrıca belirtmek istediğim basit bir konu; döşeme perde renklerini isteğimiz dışında yapmışlar, sebebini sorunca, böyle daha uygun diye böyle yapılmıştır dendi.
Bir diğer konu; firmadan engin başoğlu ile sipariş sırasında da teslim sırasında da, “karavanı beğenmezsen aynı fiyattan geri alırım” dedi ve memnun kalmadığımı ve geri almalarını teklif ettikten bu kişi ile bir daha konuşamadım, toplantıları nedeniyle
, kendisinin yerine elemanları aracılık etmeye başladı, beni muhatap almak istemedi sanırım artık. Ama verilen bir söz tutulmuyorsa o firmanın başka sözleri de tutamayacağı bellidir.
Sonuç olarak, karavanı yeni aldım, ilk karavan tecrübem olacak, iyidir değildir yorum yapamıyorum. İlk izlenimlerim olumlu idi. Ama mover konusunda yaşadıklarımdan sonra bu firmayı tavsiye etmiyorum.
Firma da gerek görürse mahkeme yolu ile benimle iletişime geçebilir.
Kampkaravan ile kararlaştırdığımız çözümü de yazayım buraya; kapı önü merdiveni iptal edip, mover takılmasına karar verdik. Şu anda karavan serviste…
Umuyorum ki başoğlu ile bir daha muhatap olmak durumunda kalmam.