lautreamont
AlacaKaranlık
Merhaba;İyi Akşamlar
39 yaşındayım, babadan karavancıyım.
ilk karavanımı alacağım.
Brüstner 4,25 alacaktım vazgeçip yerli 750 kg. altı almaya karar verdim.
Forum da herkes Güney Karavanı övüyor ama gerçekten görsel kalite vs olarak kötü olduğunu düşünüyorum
Burada ki kimse ucuz diye Tata araba alacağını düşünmüyorum o hesap
Karavan olayı hobidir, yemekten içmekten kısılır hobiden kısılmaz
Bir yaşam biçimi olduğunu herkes az çok biliyor.
Yıl olmuş 2020 nasıl arka cam manuel arabalar komik geliyor ise karavan da sunta nedir yahu?
Carpento nun işlevsiz olduğundan bahsedilmiş, 3,60 modelini beğendim Güney Karavandan bahsedilip bundan az bahsedilmesi ilginç geldi
Aynı zaman da Saly frenli Orijinal olan da kat kat iyi olduğunu düşünüyorum.
Kimseyi küçümsemek eleştirmek değil ama arabaya 150 bin verip karavan a 30bin vermek bana çok mantıksız geliyor.
Saygılarımla
Sizin gibi düşünmüyorum, zira düşünsem Güney almazdım. Bir çok hobim var, ve genel yaşam lükslerimden ve genel ihtihaçlarımdan. kısmak yerine hobiden kısmayı tercih ediyorum. 130 bin değil çok daha üzerindeki araba ile güney çekiyorum ve keyifliyim. Zira 130 binin üzerindeki bir motora biniyorum. Kötü Airstream taklidi Carpentodan bahsetmişsiniz üzerinde durmuyorum bile. Çok net düşüncemdir, yabancı karavan almıyorsanız, alınacak gerçek belgeli ve en ucuz yerli karavanı alın. Değmez çünkü o istenen saçma paralara. BRÜSTNER bir başka konu, her kuruşu hak ediyor.
Son düzenleme: