iyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim
Kendimi tanıtmak adına kısaca bahsetmem gerekirse;
Yaklaşık 12 yıllık gezenbilir üyesiyim.
36 yaşında evli ve 1 çocuk babasıyım. Kimya mühendisi ve Çevre görevlisiyim.
Meslek hayatım boyunca üretim,laboratuvar,ısıtma-soğutma teknolojileri ve endüstriyel su arıtma konularında tecrübelerim bulunmakta olup,endüstriyel tasarım konusunda özel bir ilgim bulunmakta.
Sahip olduğum bilgi birikimini toprak altına götürmek yerine paylaşmanın daha değerli olduğunu düşünüyorum.
Uzun yıllar gerek forumumuzda gerekse başka mecralarda edindiğim bilgileri harmanlayarak özlenen "Karavan tasarımı" konusunda yoğunlaşmaya karar verdim. Aslında bu bugün alınmış bir karar değil,temelleri 2017 yılında atıldı. Çünkü karavan üretimi bir anlık hevesle yapılacak bir iş kesinlikle değil.
Sonuç olarak,ciddi anlamda karavan almaya karar veren her birey ilk etapta günlerce ve hatta belki haftalarca detaylı bir araştirma yapiyor,hata yapmak istemiyor. Oysaki Bir araba alma süreci daha kısa sürüyor. Çünkü karavan bir yaşam tarzı,ailenin bir parçası gibi benimseniyor.
Bu minvalde,kafaları daha fazla karıştırmamak ve herşeyin şeffaf olması gayesiyle "Minimum zamanda maximum fayda elde etmek" felsefesiyle tüm açıklamalar aynı gün yapılacak.
1-) Firma adı,Marka adı
2-) Üretim yeri
3-) Web sitesi,Youtube kanalı,sosyal medya hesapları
4-) Karavan çizimlerinden ziyade bizzat karavanın 360 derece incelenebileceği görsel bir uygulama.
5-) Satış ve sipariş safhaları
6-) Su sızdırmazlık,aerodinami ve dayanıklılık testlerini içeren videolar
7-) Bu sektörde eşine henüz rastlamadığımız garantörlük şartları.
Bu ve buna benzer bilgiler aynı günde paylaşilacak olup sabrınız için ve anlayışınız için şimdiden teşekkürler..
Alper ÖZKAN
iletişim:
ozkanalper@gmail.com
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi