lautreamont
AlacaKaranlık
Merhaba @AKMühendis, bu Antalyadaki ustamız ile ilgili bilgiye nasıl ulaşabilirim, forumu taradım ama bulamadım. Önerdiğiniz gibi bir düşüncedeyim ama, burada bu işi yapabilecek eli ayağu düzgün bir usta sıkıntısı yaşıyorum. Ender beyden elektrik tesisatı vs. döşenmiş boş bir tane alıp burada detaylandırmak güzel bir fikir.
@AKMühendis tekrar mehaba, yukarıdaki soruyu sorarken olan üslubum için özür dilerim, selamsız sabahsız destursuz odaya dalmış gibi olmuş, yakıştıramadım kendime. Bir süredir üye olmadan takip ediyorum forumu, çok uzun yıllardır motor kullanıyorum ve binlerce km yaptım, karavan işin doğrusu hayatım boyunca hiç ilgimi çekmemişti, bir kaç aydır böyle bir merak hasıl oldu, eşim ile de konuştuk, ailecek keyif alacağımız bir eylem olacağına karar verdik, 47 yaşında yeni bir dünyayı inşa etmeye başladık kendimize, kendimi tanıtmış da olayım bu mesajımda. Kaba ve aceleci üslubum için özür dilerim tekrar. Bu gün Ender beye maxi modeli için siparişimi verdim, olduğu gibi, hiç değişikşik istemedim, alıp bu yıl sefasını süreceğim, eğer bu hobiye devam edeceğimize karar verisek eşimle (eminim devam edeceğimize) ya daha üst donanımlı bir ürüne geçiş yaparız, ya da bu aldığımızın içini komple söker yeniden yaparız. Ben de siz gibi mühendis akıllıyım, güvenlik ve kullanışlılık birinci önceliğim. Hayırlı olması dileğimle, girdik bir alamete. İsmim Nazım ERCAN.