Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SUVARİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,634
Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Görünce çok sevindim,
4x4 ve damperli olması nedeniyle karayolları ekiplerine hitap edecek araç gibi düşünülmüş sanırım..
İnşallah yalan olmaz bu proje de, geliştirip daha iyilerini yaparlar..

Etiketler

Bu Hisarlar ismi altında pek çok kuruluş var. Makina imalatında ağır markalardan biri.

Aynı zamanda yurtta ve dünyada tanınmış markalar yapıyorlar.

Düşünün ağır tarım makinaları yapmak öyle kolay değil. Daha dünyada

ufak tarım makinalarını bile yapamayan pek çok ülke var.

Bu yüzden HİSARLAR topluluğunun bu işi başarı ile götüreceğini düşünüyorum.

Allah yardımcıları olsun.

ıyı veya kotu zaman gosterecek, bızım malımız olması sevındırıcı mutluluk duydum,

Kız gıbı durmuyor arazı ıcın kormadan gır parca sorun olmaz..

Anladığım kadarı ile Bunun bütün parçaları aynı zamanda İVECO içinde geçerli.

Türkiye de pek çok araba fabrikası var. Onların arasından umarım sırılıp çıkar İnşallah.

selamlar araç çok güzel helal olsun biz bir ileerliyelim jeep in on katı daha iyisini yaparızzzzz.araçta hata olur eksik olur önemli değil biz en önemlisini yaptık zaten ilk adımı attık.geriye kalan bunu ilerletmek Allah mühendislerimize kolaylıklar nasip eylesin.Allah onları mahcup etmesin..VE inşallah Tüm dünya Türkün ne olduğunu ne yapabildiğini biraz daha fazla görsün dileklerimle..

Çok haklısın kardeşim biz gemileri karada yüzdüren milletiz. İstedik mi neler yaparız Allah'ın izniyle...

bence gayet güzel olmuş umarım sonuna kadar giderler ve daha gelişir :smiley:

Kim bilir belki forumdan arkadaşlar bile satın alır. :D

TÜRKİYE ŞARTLARINDA KULLANILABİLECEK EN UYGUN araÇ

Türker, ülkemizde itfaiye araçlarının zorlukla girdiği sokaklara Turkar'ın rahatlıkla girebileceğini vurgulayarak, "Turkar, kara yolları, orman ve belediye hizmetleri için hazırlanan mükemmel bir araç. Güçlü motoruyla hem kamyonet hem kamyon olarak arazide kullanabilir. Bu araç 3 farklı özellikteki aracın birleşimi. İstenildiğinde yük taşımada kullanılabilen 4x4 özelliği olan Turkar, otomobil konforuna sahip. Aracı müşterinin kullanım amacına uygun hale getirebiliyoruz" şeklinde konuştu.
"Turkar"ı ABD ordusu da kullanacak
Hisarlar Grubu’nun TÜBİTAK’ın desteğiyle geliştirip yüzde 85 yerlilik oranıyla üretmeye başladığı yerli 4x4 hafif arazi kamyonu ‘Turkar’ı ABD ordusu da kullanacak

2.jpg

1.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

türk malı olması gurur verici çok sevindim .Ama bu kadar kötü bir görüntü olabilirmi ya hiç mi tasarım yok hindistan malından dahada kötü görünüyor çok basit bir kupa var.
Sacı basit bir şekilde montalamış bırakmışlar görüntü olarak cezbedici olması lazım diye düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR