Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,621
Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Ali bey. Ben size yolu tarif edeyim siz gidin :(:( Çünkü bu gün itibariyle vardiya bitiminde İzmirde 7 günlük bir eğitim ayarlandı. E dönüşte de ev taşıyacağım. Sonrasında yine 14 gün çalışma. Sanıyorum benim gelebilmem ancak temmzun sonuna kalıyor.

Ama belki eylül ekim gibi kamplı bir gezi yapabilriz.

Etiketler

öncelikle merhaba murat bey.
doğrusu arkadaşlarla konya hadim den başlayarak bisikletlerimiz ile bu bölgede kamp yaparak 5 gün geçirmeyi düşünüyorduk ve sizin gezi notlarınıza rastladım. geçen sene ivriz den bolkarlarda karagöl , çiniligöl gezisi yapmıştık 4 gecelik. bu seneki güzergah seçiminin hatalı olduğunu düşünüyordum ancak sizin yüklediğiniz fotoğrafları görünce içimi yeniden heyecan bastı doğrusu. teşekkürler. tavsiyeleriniz için geziye çıkmadan sizinle görüşmem gerek. selamlar.

cagriy' Alıntı:
öncelikle merhaba murat bey.
doğrusu arkadaşlarla konya hadim den başlayarak bisikletlerimiz ile bu bölgede kamp yaparak 5 gün geçirmeyi düşünüyorduk ve sizin gezi notlarınıza rastladım. geçen sene ivriz den bolkarlarda karagöl , çiniligöl gezisi yapmıştık 4 gecelik. bu seneki güzergah seçiminin hatalı olduğunu düşünüyordum ancak sizin yüklediğiniz fotoğrafları görünce içimi yeniden heyecan bastı doğrusu. teşekkürler. tavsiyeleriniz için geziye çıkmadan sizinle görüşmem gerek. selamlar.

Yardımcı olabilirsem çok mutlu olurum.Rota bisiklet için çok uygun. Seyirli bir yol. Ama kamp yapmak için Yerköprü Şelalesi yada Gezende kanyonu yakınlarında yer bulamıyacağınızı düşünyorum. Çünkü şelale bölgesi sit alanı ilan edilmiş ve kamp yapmak yasak. Kanyon civarı ise HES ( malesef) güvenlik alanı içinde kalıyor. Bu durumda çadır için iki seçenek kalıyor. Gezende barajı yada Ilısu Şelalesi. Şelaleyi tavsiye ederim. ( Hatta iki piknik masası ve büyük bir mangal bile var yakınlarda ) :smiley:

Gideceğiniz zaman haberleşiriz.
Saygılar.

Muratçığım buralara bensiz gittin ya helal olsun sana, bana gönderdiğin resimlerde bu fotoğrafların çoğu yoktu. O suların içerisine karışmak istiyorum. Aynı geziyi bir kerede benimle tekrarlarsın. Hem daha keyifli olur. Ben de kendimi evden yukarı gelincik deresine doğru bir atayım belki bir nebze rahatlarım.

Gelincik deresi serin olur şimdi Kuzen rahatlatır seni. Bencede git. :smiley:

Bu arada kesinlikle seninle gitmemiz gerekiyor buralara. Keşfedilecek çok fazla yer var çünkü. Bana beni yoldan çıkaradcak ve benim de yoldan çıkaracağım birileri lazım :smiley::smiley:

Bilirsin doğada 2 günden fazla kaldık mı , insanlığımızı unutuyoruz. İkimizin olduğu yerde, bizi frenleyecek ''durun yapmayın oraya çıkılmaz!, oradan atlarsak sakatlanabiliriz!, o suya girmeyin girdap var !'' v.b. cümleleriyle engelleyecek bir arkadaşta lazım . Yoksa Allah'a emanetiz.

Söylediğiniz özellikler beni tebessüm ettirdi doğrusu :smiley: çünkü tam beni tarif etmişsiniz :smiley: Ama benim gibi bir tip heralde en sonunda fenalık geçirirdi korku ve heyecandan,geziniz de yarım kalırdı ;D ;D

Kargagakdedi' Alıntı:
Bilirsin doğada 2 günden fazla kaldık mı , insanlığımızı unutuyoruz. İkimizin olduğu yerde, bizi frenleyecek ''durun yapmayın oraya çıkılmaz!, oradan atlarsak sakatlanabiliriz!, o suya girmeyin girdap var !'' v.b. cümleleriyle engelleyecek bir arkadaşta lazım . Yoksa Allah'a emanetiz.

Sen bunları yazrken, aklıma, Demir Kazık, Köprülü Kanyon, Kale, Kız kulesi, Sinop Mal Gölü vs vs vs geldi ( devam edersem liste çok uzar Kuzen :smiley::smiley:

Valla iyi yaşadık bu güne kadar. Köprülü kanyonda atladığımız yerdeki su bıynundan almıştı deniz gözlüğünü bee :smiley::smiley:
Anlatılacak çok hikaye var be Kuzen. Yazmak lazım bunları. Bu arada siteye atalım fotoları. Yada beraber gittiğimiz zaman kileri atarız :smiley::smiley:

lizz' Alıntı:
Söylediğiniz özellikler beni tebessüm ettirdi doğrusu :smiley: çünkü tam beni tarif etmişsiniz :smiley: Ama benim gibi bir tip heralde en sonunda fenalık geçirirdi korku ve heyecandan,geziniz de yarım kalırdı ;D ;D

Yok valla Liz hanın yanımızda birileri olunca İnsanlığımızı unutmuyoruz. Tecrübe ile sabit. Kimseye ormanda kendimizi yük etmeyiz :smiley::smiley::smiley:

Gerçekten harika bir yere benziyor. En yakın zamanda bizde görmeye geleceğiz....

Arkadaşlar- 21 temmuz ve 26 temmuz arası. Mersinde olacagım . Isteyen olursa beraber küçük bir gezi yapabilir buralara. Bende tekrar gitmek istiyorum. Birde Muş a gelmeden direk ılısuya giden bir yol daha varmış onu da bulmak istiyorum.
Nedersiniz ?

elinde sıgarayı görene kadar melek dedim herhalde cennetten çekmiş fotoları
çok güzel çok güzel bir yermiş ilk fırsatta oraya gidecem çok tşk böyle bir yeri gösterdigin için

biz kendimizi yaşiyor geziyor sanıyodum.... ???

abi hakkaten güzel fotolar... kendi adıma teşekkurederim. mukemmel
görüntuler...

saygılar...

Mehmet bey Fotoğraflar için Teşekkür ederim,Siteyi yeni keşfettim ve üye oldum oralar benim memleketim köyüm,bir kaç karede ben ekleyeyim dedim...
ilisu_0003.jpg

ilisu_0002.jpg

ilisu_0016.jpg

ilisu_0004.jpg

ilisu_0005.jpg

ilisu_0007.jpg

ilisu_0009.jpg

ilisu_0010.jpg

ilisu_0001.jpg

ilisu_0012.jpg

ilisu_0014.jpg

ilisu_0015.jpg

ilisu_0017.jpg

ilisu_0018.jpg

ilisu_0019.jpg

ilisu_0020.jpg

ilisu_0021.jpg

ilisu_0022.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR