kahverengi
hıyar tohumundan elma çıkmaz, boşuna bekleme...
izmit, adapazarı, yalova üçgeni içerisinde, tek başıma kamp yapabileceğim yer tavsiyelerinizi bekliyorum. bayram için.
(Yuvacık dışında)
(Yuvacık dışında)
Cevabınız için teşekkür ederim, belirttiğiniz soğucak yaylası ve poyrazlar gölü civarı birbirine yakınmıdır? Kamp alanı varmıdır?ungovernable' Alıntı:Selamlar. Belirttiğiniz noktalar içerisinde naçizane birkaç öneride bulunabilirim. SAKARYA=> Soğucak yaylası (sapanca),Poyrazlar gölü civarı, KOCAELİ=> Kuzuyayla,altıoluk yaylası, (Kartepe Civarı), Kerpe ve Bağırganlı da bulunan koylar, Yuvacık dışında demişsiniz ancak o bölgede bulunan Nüzhetiye, Serindere ve Menekşe yaylasını kamp için şiddetle tavsiye ederim.
Birde soğucak yaylası yolu kötüymüş diye okudum, binek arabayla sorun yaşarmıyım ?ungovernable' Alıntı:Selamlar. Belirttiğiniz noktalar içerisinde naçizane birkaç öneride bulunabilirim. SAKARYA=> Soğucak yaylası (sapanca),Poyrazlar gölü civarı, KOCAELİ=> Kuzuyayla,altıoluk yaylası, (Kartepe Civarı), Kerpe ve Bağırganlı da bulunan koylar, Yuvacık dışında demişsiniz ancak o bölgede bulunan Nüzhetiye, Serindere ve Menekşe yaylasını kamp için şiddetle tavsiye ederim.
kahverengi' Alıntı:Birde soğucak yaylası yolu kötüymüş diye okudum, binek arabayla sorun yaşarmıyım ?