Ynt: Yeniden doğmak ve yeni bir dünya için bana yardım edermisiniz?
Bu konu daha öncede incelenmişti, tekrarlayayım ama kimse işine geldiği gibi yorumlamasın, içinden çıkamayız;
****Araç orjinal koltuklu ABS'li minübüs ise, (abs'lide olsa panelvana sonradan takma koltukla olmuyor)
****Aracın şöför arkasındaki ilk sıralı koltuk, bağlı olduğu orjinal yerde kalmak şartıyla,
****Aracın orjinal koltuğunu kullanmak şartı ile,
İllere göre TSE'den farklı uygulamalar, sonucuna razı olmak şartıyla, karavanda söför mahalli+arka bölüme;
****Yatacak yatak gösterebileceğiniz sayı kadar yolcu taşıma izni alınabilir...
Tabi burada bir sorun daha ortaya çıkıyor, aracın orjinal koltuğunu kullanarak 3+1 yapılmak istenirse, aracın diğer boş kalan bölümüde 4 kişiye yatacak yer nasıl gösterilecek bunuda ben merak ediyorum..
Arkadaşlar durum bu, bu duruma sahipseniz sorun illere göre farklı sonuç olabilme ihtimali saklı kalmak şartıyla, sorun çıkmayabilir , sahip deyilseniz, projenizin geri dönme riskine girip şansınızı deneyeceksiniz, yok olmadı proje geri döndü, bir proje masrafı daha yapıp, şartlara uyacaksınız...Bu durumda olanlar tabiki bizler gibi işi bitirip projeyi çizdiremeyecekler, önce proje çizdirip onaylanırsa dönüşüme başlayabilecekler..