Bitmiş hali derken aslında şuan zaten bitmiş haline çok yakın durumdayım. Mutfağa 3 çekmece ve banyo kapısı takılıp elektrik su aksamları montajı bittiğinde araç bitmiş olacak çok bi işim kaldığı söylenemez
Kolay gelsin Arda , Arda dicem umarım kusuruma bakmazsın bir karavancı dost olarak görmemdendir kardeşim , Bu arada biraz kafanı karıştırayım bence bu sistemden bir yıl icinde geri dönersin.!! Bir, İkincisi şoför bölümünden iceri gecişi,de en kısa zamanda acarsın gibime geliyor gerci senin icin cocuk oyuncağı deyim serde meslek marangözlük,dü dimi hadi kolay gelsin demeden hadi kafan karışmaya başlasın.
Selamlar
Evet proje ruhsat işlerim var ama acelem yok ali abim.
Turgay abim önden arkaya geçiş açacağımı sanmıyorum çünkü koltuk bütün olunca ayak uzatması iyi oluyor bakalım zaman kullandıkça gösterecek. Hem ön koltuğu çiftli bırakmak istiyorum ondan kaldırmayı düşünmüyorum ama dediğim gibi zaman gösterir artık
Bu ara canım sıkılıyor bişeylerle uğramam lasım.aracımda işlerim var ama havaların soğukluğu evde miskinlik yapmamı söylüyor.artı evde de olsam tv izlemeyiz sevmem ve kendime bir meşgale bulmalıyım diye düşünüyordum.iş yerimde 3 mm 4 ad kafadan sallama ölçüde mdf kestim.15 cm x 3 cm ölçülerindede sunta. Akşam hanım gördü hayırdır dedi dedim bekle bakalım.eve bunları bıraktıktan sonra doğru ambalaj malzemesi satan bir yere.çay karıştırmak için satılan ağaç kaşıklardan var kullan at şeklinde onlardan aldım ve eve sonra başlasın bizim maket evin inşaatı