Yeni Willys Topluyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 57sinop57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,671
Ynt: Yeni Willys Topluyorum

monster teşekkür ederim . sizden haber bekliyorum sizde kolay gelsin başladık bakalım Allah utandırmaz İnşallah

Etiketler

devam ediyorum

IMG_0862.jpg

IMG_0862.jpg

selam usta kolay gelsin.2 çeşit jant buldum,1.si 10 inçlik 15 jant krom mangels marka takımına 1200 istiyo,2.si 8inç 15 jant aliminyum,takımına 800 istiyo.1 ay sonra falan aliminyum 10 inç 15 jant gelecekmiş o daha uygun olur fiyat olarak.10 inç janta en az33x12.50 15 lastik takılıyo bilirsiniz,biraz pahalıya geliyo.hidrolik direksiyon da gerekiyo araca ozaman.biraz maliyetli.7.0 veya8.0 inçlik janta 31x10.50 15yada 32x10 50 15 lastik takabiliyorsunuz.biraz daha uygun.bi düşünün o gelecek jantlarda gelsin lastik işi biraz daha kolay merak etmeyin en uygun şekilde ayarlarım.

selam usta.bir iki gün önce monsterın mekanik revizyonunu yapacak usta geldi yanıma.sen nasılsa bulursun deyip jantları lastikleryle beraber aldı götürdü.yenileri gelene kadarda onunkileri taktık benim araca.satmayı düşünüyo.jantlar fena değil krom ama bazı yerleri matlaşmış.lastikler bitmeye yakın.ama elinde 2tane MT desenli lastik varmış 2de takviye yaparız,yada 4tane sıfır getirtiriz.sen nasıl istersen yani.lastikler31x10.50-15

Goruntu(767).jpg

Goruntu(768).jpg

tşk ler ilgin ve alakan için jantlar kaç 15 sanırım ben 16 jant arıyorum elimde 3 ay kulanılmış lastıkler var
onlar uygun jant ihtiyacım var zaten orjinal jantlarda 16 olduğu için 15 düşünmüyorum
amabunlar 16 ise fıyat alabilirim tşk kolay gelsin

Kolay gelsin. Açtığınız konuyu merakla izleyecegim. Hayalimdeki araba willys, inetrnette olan willysların tamamını resmimlerinden tanıyorum artık. Her gün satışa yeni sunulan araç varmı diye bakıyorum. Bir gün mutlaka bir willy wagon alacagım.

inşallah umarım olur bende uzun zamandır düşünüyodum oldu istemek başlamaktır kendim toparladığım için ayrı bır zevk alıyorum tşk ederim .

AKŞAMLARI VE HAFTA SONLARI BAZI CALIŞMALARIM OLDU BUNLARI AKTARMAK İSTEDİM

big_20834204hpt.jpg

YAVAŞ YAVAŞ İÇ KISMA GECMEYE BAŞLIYACAĞİM AYRICA BELİRTEYİM İLK KEZ KAPORTA YAPIYORUM BURDAKI USTALAR BİZ BUNLA ZAMAN HARCIYAMAYIZ DEDİKLERİ İÇİN İŞ BAŞA DÜŞTÜ ALIŞMIŞLAR HAZIR GELEN PARCAYI MONTE EDİP BOYAMAYA ONUN İÇİN BU TÜR İŞLER ZAMAN KAYBI ONLAR İÇİN BENİM İÇİNDE ZEVK OLDU

IMG_0970.jpg

IMG_0972.jpg

IMG_0975.jpg

IMG_0973.jpg

IMG_0974.jpg

ASTAR BOYAYIDA FIRCA İLE ATIYORUM (ATILAMZ DEDİKLERİ HALDE) SONRA ZIMPARA İLE GECİYORUM YAPIYORUM BİŞİLER

57sinop57' Alıntı:
YAVAŞ YAVAŞ İÇ KISMA GECMEYE BAŞLIYACAĞİM AYRICA BELİRTEYİM İLK KEZ KAPORTA YAPIYORUM BURDAKI USTALAR BİZ BUNLA ZAMAN HARCIYAMAYIZ DEDİKLERİ İÇİN İŞ BAŞA DÜŞTÜ ALIŞMIŞLAR HAZIR GELEN PARCAYI MONTE EDİP BOYAMAYA ONUN İÇİN BU TÜR İŞLER ZAMAN KAYBI ONLAR İÇİN BENİM İÇİNDE ZEVK OLDU
Pek ilk kez yapıyora benzemiyorsunuz. Güzel oluyor kolay gelsin. Bu işlerden hiç anlamam yardım edemezdim ama yakın olsaydık en azından izlemeye gelirdim.

LASTİKLERİM ÇOK KÜÇÜK GELDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM YENİ LASTIK ALDIM GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR.

IMG_1046.jpg

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR