Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 gün önce aldığım willys topluyorum . bilgilerinize ve yönlendirmeniz bana yardımcı olacaktır . şimdiden tşk ler jant ve lastık ihtiyacım vardır yardımcı olacak veya elinde bana uygun lastık jantı olan msj atarsa sevinirim.
Zor bir yanı yok gibi güzel bir kaporta boya işçiliği...Mekanik motorda sağlam diyorsanız yolunuz açık olsun...Şimdiden Allah güle güle binmeyi nasip etsin...
Oncelikle Siteye Hos geldiniz ve calismalarinizda kolay gelsin.
CJ 5 ten sonra cok sevdigim 1 modeldir classic Willys pickup ler merakla konuyu takip edecegim.
Belki calismalariniza ornek olur diyerek 1 kac resim ekliyorum.
kolay gelsin işin biraz zor ama zevkli olacağına inanıyorum
marj, Şarz dinomaları , janzımana dispiretöre ihtiyacın var ise benim elimde var yardımcı olabilirim,
tşk ler şu anda kaporta aşamasındayım yüreyende motora daha el atmadım cok şıcak olmadan kaporta işini bitirmek istiyorum
ihtiyac olursa dönerim tşkler
allah yardımcın olsun ben bir kere denedim bu toplama işini valla nerdeyse kafayı yiyordum, kafandakileri aktarmak, istediğini yaptırmak ne kadar zormuş ben boyumun ölçüsünü aldım artık uğraşmıyorum sana gerçekten kolay gelsin
Zor bir süreç olacak , nasıl bir araç toplıyacağınızı merakla bekliyorum ...
Aşama aşama resimlerseniz ve yayınlarsanız sevinirim ...
benim fikrim aracı şaseye kadar soyup tekrar toplamanız ... Kolay gelsin
benimde hep anlatmak istediğim bu araç toplamak var aracı toplamak var yoksa 2 rulo 2 kilo boya ilede araç toplanır son vidaya kadar söküp santim s antim inceliyerek araç toplamak var....kaporta harita gibi cıktıktan sonra yapılan işin anlamı olmaz kısacası iş bilenin kılıç kuşananındır