msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 20 May 2016 #178 musluk çok ileriye ve tazyikli akıyor. Ucunu Nasıl eğebilirim yada tazyiki Nasıl düşürebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk
musluk çok ileriye ve tazyikli akıyor. Ucunu Nasıl eğebilirim yada tazyiki Nasıl düşürebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 21 May 2016 #179 bagaj kapağı tamamlandı Sent from my iPhone using Tapatalk
Aka KARA BİTTİ. Mesajlar 1,215 Tepkime Puanı 47 22 May 2016 #181 msh' Alıntı: musluk çok ileriye ve tazyikli akıyor. Ucunu Nasıl eğebilirim yada tazyiki Nasıl düşürebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Pompadan musluğa gelen hortuma bir klemens geçirin, vidasından istediğiniz gibi ayarlayın.
msh' Alıntı: musluk çok ileriye ve tazyikli akıyor. Ucunu Nasıl eğebilirim yada tazyiki Nasıl düşürebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Pompadan musluğa gelen hortuma bir klemens geçirin, vidasından istediğiniz gibi ayarlayın.
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 7 Haz 2016 #182 jant kapakları yolda düşünce kapakları çıkartmaya karar verdim. Boyama işi başlasın Sent from my iPhone using Tapatalk
jant kapakları yolda düşünce kapakları çıkartmaya karar verdim. Boyama işi başlasın Sent from my iPhone using Tapatalk
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 7 Haz 2016 #183 . Malzemeler. 2 adet kirli beyaz sprey boya bir adet siyah sprey yeterince zımpara Sent from my iPhone using Tapatalk
. Malzemeler. 2 adet kirli beyaz sprey boya bir adet siyah sprey yeterince zımpara Sent from my iPhone using Tapatalk
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 7 Haz 2016 #186 . Bir sprey beyaz anca 2 jant için yetiyor. Hava müsade etmedi sadece arkaları boyadım. Akşama önler Sent from my iPhone using Tapatalk
. Bir sprey beyaz anca 2 jant için yetiyor. Hava müsade etmedi sadece arkaları boyadım. Akşama önler Sent from my iPhone using Tapatalk
maranga44 Kamp II Mesajlar 254 Tepkime Puanı 96 Yer malatya 7 Haz 2016 #187 çok güzel olmuş eline sağlık.
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 7 Haz 2016 #188 teşekkürler ... tolu yağıyor inşallah akşama durur da önleri de yaparım.
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 7 Haz 2016 #189 dördüncü tekerde bitti Sent from my iPhone using Tapatalk
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 25,090 Tepkime Puanı 5,710 Yer Ankara Web www.yucelgunduz.com 8 Haz 2016 #190 Cok guzel olmus tebrikler... SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 8 Haz 2016 #191 yugun' Alıntı: Cok guzel olmus tebrikler... SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Sent from my iPhone using Tapatalk
yugun' Alıntı: Cok guzel olmus tebrikler... SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Sent from my iPhone using Tapatalk
msh Kamp II Mesajlar 274 Tepkime Puanı 43 8 Haz 2016 #192 dört lastikte tamam Sent from my iPhone using Tapatalk