Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,852

Etiketler
Teşekkürler. Hayat şartları zorluyor insanı. Kendim yapınca daha da hoşuma gidiyor. Montesi kaldı o da vakit olunca inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

0f4e8157ed8bbe33f73207bad40fb1da.jpg f267f0205baac9ff4fe3246069efafa2.jpg . Hangisi mantıklı bir de musluk olacak

Solaksaniz solda saglaksaniz sağda durması mantıklı gibi. Ocakta birşey varken diğer türlü sorun olabilir

Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile Bir Şekilde Gönderildi.

Dolabın sağında buzdolabı var. Üstü boş Ocak seyyar olduğu için buzdolabının üstüne koyabilirim. O zaman lavaboyu sola koyunca sağda kesme işlemi veya salata yapmak için boş alan kalıyor . Lavaboyu sağa alırsam ocağı gene buzdolabı üstüne koyarsam bu defa solda boşluk kalıyor. Ama Ocak çalışınca dolabı etkiler mi bilmiyorum.

Selamlar,
N.rg.z markasının aynı ürününü kullanıyorum. Bazı sıkıntıları var ama çok kullanışlı olduğu için vazgeçilmiyor. Portatif buzlukların plastik kapağının üstünü sehpa gibi yapıp üzerine bu ocakla defalarca yemek yaptık. Plastik kapakta ısıyla alakalı hiç sorun olmadı. Ancak kullanacağınız yerde perdeler dikkatimi çekti. Rüzgar ve perde ikilisi ocak açıkken sıkıntı yaratabilir.

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Perde konusu benide düşündürüyor. Yazın dışarda yemek yapmak için portatif Ocak düşündüm. Kışında buzdolabının üstünde yaparım diyorum. Buzdolabının üstünde olursa arka kısımda yana açılır pencerenin havalandırmasına denk geliyor. Lavabo solda olur perdeleri lavabo tarafına doğru çekerim içerde koku olursa pencereyi açarım. Hesabımız bu şekil. Bakalım

Perde konusu benide düşündürüyor. Yazın dışarda yemek yapmak için portatif Ocak düşündüm. Kışında buzdolabının üstünde yaparım diyorum. Buzdolabının üstünde olursa arka kısımda yana açılır pencerenin havalandırmasına denk geliyor. Lavabo solda olur perdeleri lavabo tarafına doğru çekerim içerde koku olursa pencereyi açarım. Hesabımız bu şekil. Bakalım

Jaluzi perde daha kullanisli olmazmi ? Yemek yapilacagi zaman yukari toplanabilir.Bambu vs cesitleri var ısı konusunda kumastan daha dayanikli olur dusucesindeyim.

Kolay gelsin selamlar saygilar

jeepxj35

Jaluzi perde daha kullanisli olmazmi ? Yemek yapilacagi zaman yukari toplanabilir.Bambu vs cesitleri var ısı konusunda kumastan daha dayanikli olur dusucesindeyim.

Kolay gelsin selamlar saygilar

jeepxj35
Geçen gün sordum yaklaşık 120 tl civarı tutuyor o perdeler sineklikle beraber değiştirmeyi düşünüyorum bende.

Ben henüz kullanmadım. Kamp otomobilimin bagajında duruyor. Ama karavan içi kullanım için değil de kamp için (araç dışında) düşünüldüğünde bu modeller daha kullanışlı geldi bana. Esas kararımı tabii ki kullanınca vereceğim. Diğer modellere de çok baktım ama sonuç bu oldu bende. Olsun memnun kalmazsam değiştiririm ilk kartuş bitince...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR