arikandalı
Reşat
merhabalar karavanınız hayırlı uğurlu olsun harikasınız maşallah elinizden her bir şeyler geliyormuş...
güle güle kullanın çok güzel.İnsan bir de kendi yapınca çok daha güzel.Teşekkürler. Hayat şartları zorluyor insanı. Kendim yapınca daha da hoşuma gidiyor. Montesi kaldı o da vakit olunca inşallah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jaluzi perde daha kullanisli olmazmi ? Yemek yapilacagi zaman yukari toplanabilir.Bambu vs cesitleri var ısı konusunda kumastan daha dayanikli olur dusucesindeyim.Perde konusu benide düşündürüyor. Yazın dışarda yemek yapmak için portatif Ocak düşündüm. Kışında buzdolabının üstünde yaparım diyorum. Buzdolabının üstünde olursa arka kısımda yana açılır pencerenin havalandırmasına denk geliyor. Lavabo solda olur perdeleri lavabo tarafına doğru çekerim içerde koku olursa pencereyi açarım. Hesabımız bu şekil. Bakalım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçen gün sordum yaklaşık 120 tl civarı tutuyor o perdeler sineklikle beraber değiştirmeyi düşünüyorum bende.Jaluzi perde daha kullanisli olmazmi ? Yemek yapilacagi zaman yukari toplanabilir.Bambu vs cesitleri var ısı konusunda kumastan daha dayanikli olur dusucesindeyim.
Kolay gelsin selamlar saygilar
jeepxj35
Bu tarz da vardı ama bunlar en ufak bir dokunmada devrilecekmiş gibi geldi bana ben tercih etmedim.Ben de kamp için bu ocakları değil de kartuşlu olanından kullanıyorum kamp için ama Nurgaz yine benimki de...