Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,097

warmaster

ŞEYTAN MARKA GİYER.
Yer
Sinop
Toyota Land Cruiser1998 Model 4.7 v8 aracımı aldım. Nasipse tadilatları vs yakında bitecek bir süre standart binmeyi düşünüyorum şimdilik. Bakalım öncelikle Allah mahçup etmesin. Karar veremediğim bir kaç konu var onlarda zamanla paylaşacağım dahası kışa doğru bir yapım süreci yaşayacağız gibi bakalım nasip.

Etiketler
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Alınma sürecinde;

lc100.jpg

lc100-1.jpg

lc100-2.jpg

Araç alınırken her zaman olduğu gibi önce aracımızın Toyota yetkili servisindeki kayıtlarına baktırdık. 17 sayfalık bir bakım özgeçmişi elimize ulaştı ki bu sağolsun TEM servis Suat usta ile baktığımız 5 araçtan en iyi iki araçtan biriydi. Araç getirildiğinde içimiz ısındı eşimle , çokta iddialı diğer rakibinin yanında ki rakip kendisinden 6 yaş daha genç hiç arazi görmemiş bir Prado yu oy birliği ile ekarte etti iki araç üzerine 20 dakikaya yakın eşim, ben ve Suat usta konuştuk. Kendisini piyasaya kabul ettirmiş ve temizliğini 13 yıl korumuş olan bu araca karar kıldık. Birkaç ufak kusuru halledilmeyecek gibi değil dedi Suat usta en son ve kararımız bu araç oldu. şimdi yavaş yavaş kusurdan kastım olan bir kaç alt takım tıkırtısını gidermek için parça bekliyorum. (trim seslerine ve alt takımdan gelen seslere aşırı gıcık olan birisi olarak parçalar geldiğinde eminim tadından yenmeyecek.

Aracımı yaklaşık 2 hafta önce aldım. Ama o zaman bu zaman Bostancı sanayide ÖZYEN OTO suzuki servisi Cemafer kardeşimin Dükkanında birkaç tadilat yapıldı. ve sağolsun 2 haftadır kahrımı çekiyor kendisi. Minnetarım. Suzuki derken eğer bilmeyen varsa mutlaka uğrayın çayını için. Cemaferin dükkanında Suzuki görmek artık biraz zorlaştı.Kendisi bizden biri olduğu için artık tek marka değil genel olarak hizmet veriyor kaldıki dükkanı önünde Range Rover, Grand cherooke ler suzukiler Toyota LC 80 ler 100 ler ... Allah kolaylıklar versin kardeşime.

Alım sürecinde oto kuaför yaptırılmış olan aracımıza bostancı sanayide LUMAR bayisi kardeşimiz Ersel in dükkanında tekrar bir detaylı temizleme yaptırdık eletrik elektronik eksiklerini giderdik. Double din navigasyonlu ve gece görüşlü geri vites kamerası takıldı. ses sistemi ve araç içi keyfimize göre düzenlendi. VX80 de kullanmayı düşündüğümüz kamp malzemelerini şuanlık kaba taslak araca yerleştirdik ve düştük memleket yoluna...

Ama tabi yolda İzmit te Altan abimin (Altay41) yanına uğramadan geçemezdim. Altan abimiz eşi ve kardeşi ile güzel bir akşam sohbeti ardından nefis bir akşam yemeği derken gece yarısı tekrar yola çıktık. Altan abi sağolsun ricamı kırmayıp bir arkadaşını rahatsız etti bize Abant ta harika sıcacık bir bungalov ayarladı. Küçükcük pansiyon tarzı bir oluşum DOĞA KÖŞKÜ bir köşk ve 4 bungalov dan oluşan bir yer tertemiz fiyatlar makul ve köy kahvaltısı muhteşem. Kısa bir Abant turundan sonra yolun geri kalan kısmınıda 5 saat gibi bir sürede tamamladık.

100_1196.jpg

100_1197.jpg

100_1200.jpg

100_1216.jpg

Abanttan birkaç kare. (makinem çok kaliteli değil idare edin ;D )

100_1217.jpg

100_1195.jpg

100_1198.jpg

100_1212.jpg

altay41' Alıntı:
tekrar hayirli olsun Erkut,sagsalim evine donmussun,ona da sevindim
bu arada o fotograf makinasi sana fazla ;D ;D

Sağolasın abiciğim harika bir akşam geçirdik. Gerçekten sözünü dinledim pişman olmadım. VX 100 yolda harika. :D hastta kara da soktum Abantta fakat çekecek kimse yoktu görüntüleyemedik :D

evet abi yaa bana fazla bile ne işim var benim ciddi makinelerle ;D ;D ;D :mad: :mad: eheueheu

warmaster' Alıntı:
Teşekkürler Burakcığım izindeyim :D

eyvah ,
izinden gidersen kara batarsın, hafif sağdan devam et,Erkut kardeşim.
Aracın tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız kullanım dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri