Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remziotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,624
Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Bu aracın ön camını bulamıyorum, eski side yok elimizde, bu konuda hiç yardımcı olabilecek, bilgi verebilecek bir arkadaş var mı acaba ?

Etiketler

remziotomotiv' Alıntı:
Bu aracın ön camını bulamıyorum, eski side yok elimizde, bu konuda hiç yardımcı olabilecek, bilgi verebilecek bir arkadaş var mı acaba ?
Camın en önemsiz şey olduğunu yeni öğrendim. Ankara'da hiç eskisi olmayan cam için araba üzerinde kalıp alıp 2-3 güne yeni cam döküyorlar, muhtemel heryerde olabilen bir işlemdir...

umut401' Alıntı:
Camın en önemsiz şey olduğunu yeni öğrendim. Ankara'da hiç eskisi olmayan cam için araba üzerinde kalıp alıp 2-3 güne yeni cam döküyorlar, muhtemel heryerde olabilen bir işlemdir...
Ben Kilis te ikamet ediyorum, bana en yakın Adana yı buldum, aracı oraya istiyorlar, araç çekme belgeli, kurtarıcı ile götürmemiz lazım. Bulamaz isem mecburen Adana ya çekici ile götüreceğim. Normelde camlar 200 tl sanırım bu iş bana 2000 tl patlayacak :smiley:)

remziotomotiv' Alıntı:
Ben Kilis te ikamet ediyorum, bana en yakın Adana yı buldum, aracı oraya istiyorlar, araç çekme belgeli, kurtarıcı ile götürmemiz lazım. Bulamaz isem mecburen Adana ya çekici ile götüreceğim. Normelde camlar 200 tl sanırım bu iş bana 2000 tl patlayacak :smiley:)
:smiley:))))))) Sağlık olsun. Antepte kesin vardır ama nereye daha uzaksınız bilemiyorum tabi:smiley:

umut401' Alıntı:
:smiley:))))))) Sağlık olsun. Antepte kesin vardır ama nereye daha uzaksınız bilemiyorum tabi:smiley:
Antepte girip çıkmadığım camcı kalmadı, hepsi ile ahpap olduk )) Tek bir çara galdı, silme demirden şema yapıp sun cama götürmek olmadı arabayı göndermek.. antep 60 km, adana 260km. Antepte cam döken firma yok malesef, Ankaradaki çıkmacıları, cam firmalarını aradım olumsuz ((

star oto cam Ankara. cam fabrikası. onlarla konuşun. telefonu bilmiyorum. internetten bulursunuz, istanbul yolu üzerinde fabrika.

YavuzÇ.' Alıntı:
star oto cam Ankara. cam fabrikası. onlarla konuşun. telefonu bilmiyorum. internetten bulursunuz, istanbul yolu üzerinde fabrika.
Aradım yokmuş, olimpiyanın telini verdi sağolsun ama ordada yokmuş...

Yapacağınız iş basit. camın oturacağı yuvaya bir saç alıştıracaksınız.
Camın içeri bakan kısımlarına destekler atarak kapanmasını engelleyin. kalıbı fabrikaya yollayın. ona göre yapsınlar.

YavuzÇ.' Alıntı:
Yapacağınız iş basit. camın oturacağı yuvaya bir saç alıştıracaksınız.
Camın içeri bakan kısımlarına destekler atarak kapanmasını engelleyin. kalıbı fabrikaya yollayın. ona göre yapsınlar.
En doğrusu bu, kalıbı çıkaralım fabrikaya yollayalım, ilgin alakan için tşk ederim abi..

çalışmaya devam...

10634419_10203698991546787_1792329778_n.jpg

10638141_10203698992266805_717851838_n.jpg

10653903_10203698992546812_1553515125_n.jpg

10654094_10203698991466785_323223235_n.jpg

10654094_10203698991466785_323223235_n.jpg

süper bir şey çıkacak ortaya dehşet ile takip

köklü firmalarda bu arabanın camı kesinlikle vardır çünkü bu araç türkiyeye oldukça fazla girdi özellikle bir çok resmi kurumda vardı camı düz olarak ölçün ve olimpia camın Ankara fabrikasına sorun mutlaka vardır . Ölçüyü bombe yapmadan direk olarak en ve boy olarak ölçün . ben 1972 ınternational Travelall camını olimpia camda buldum , benim arabamın sayısı ülkemizde bayağı az olmasına rağmen

merkezci' Alıntı:
köklü firmalarda bu arabanın camı kesinlikle vardır çünkü bu araç türkiyeye oldukça fazla girdi özellikle bir çok resmi kurumda vardı camı düz olarak ölçün ve olimpia camın Ankara fabrikasına sorun mutlaka vardır . Ölçüyü bombe yapmadan direk olarak en ve boy olarak ölçün . ben 1972 ınternational Travelall camını olimpia camda buldum , benim arabamın sayısı ülkemizde bayağı az olmasına rağmen
Sormadığım cam firması kalmadı, tek çare bana en yakın adanada sun cam firmasına döktürmek..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri