Yeni Ssangyong Korando

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mephamd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,884

mephamd

Ana Kamp
Daha önce linkteki(http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44581.0) konuda arkadaşların bahsettiği konseptin hayata geçmiş hali Yeni Korando ingilterede yollarda.Sadece 2.0 diesel 173hp motor seçeneği olan araç orada 17500 sterlinden satılacakmış.Ford kuga orada 20000'den başlıyor.

Fotolar:
Ssangyong-Korando-2391010112337921600x1060.jpg

Ssangyong-Korando-2391010112345891600x1060.jpg

Ssangyong-Korando-23910101123401681600x1060.jpg

Ssangyong-Korando-23910101123409651600x1060.jpg

Keşke 1,6 seçeneği olsaydı.Çok iyi bir alternatif olurdu.
Autocar aracı diğer Ssangyong'lara göre önemli mesafe katetmiş diye yorumlamış ancak rakiplerinden bir gömlek geri olduğunu da belirtmiş.

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Ssangyong-Korando-2.0d-2WD/252944/

Etiketler

Ynt: Yeni Ssangyong Korando

Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Suzuki sx4 benzeri bir araç olmuş. Eskisi ile karşılaştırınca SUV bile diyemiyorum
SSAN0004.jpg

Kendi aracımdan gayet menunum :smiley: Bir de Rusyada üretilen aracın kalitesi kimbilir nasıldır?

aracı fuarda inceledim gerçekten çok kaliteli bir araç olmuş, motoru çok gelişmiş komprasörlü bir dizel , turbo yok onun yerine mercedeslerdeki gibi elektrikli su soğutmalı kompresör var ,2000 cc. motordan 175 beygir 380 nm. tork elde etmişleR ve konuştuğum yetkili mühendis araç için 10 yıldır geliştirme yapıldığını falan söyledi . şunu söyleyebilirim kendim 2002 grand cherokee kullanıcısı olarak aracı gerçekten çok beğendim içerideki koltuklar freelanderden bile 10 kat daha kaliteli ve iyi fiyatıda bedava denilecek kadar iyi.

Anahtar teslim 59binden satışa başlanmış.Tabi 4x2 versiyonu bu.4x4u 64bin gibi birşey.
Ben biraz daha düşük olmasını bekliyordum.

http://www.ssangyong.com.tr/?p=korando_fiyatlar

bugün aracı test ettim kendi aracım servisteyken..
arabaya ilk oturdugumda hissettiklerim malzeme kalitesini arttırmıslar ama Action,actionsports,kyron ve rexton da
olan heybetli ön konsol yerini biraz daha naif bir yapıya bırakmış aslında kimileri için bu artı sayılabilir
ama bnm pek hoşuma gitmedi acıkcası..motoru bence son derce güzel 4x2 modeli önden cekiş sistemine sahip ???
fotolardan sonra bindiğinzde arac biraz küçükmüş gibi geliyor.nissan qq boyutlarında hissettim.
fiyat olarak da 57bin dediler kullanım amacınıza göre degişebilir ama kyron varken bu fiyat pahalı geldi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri