YENİ RANGER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKKIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,420
Ynt: YENİ RANGER

Tasarım iyi de, geçen seneden beri Wildtrak'ın donanım tablosunda olan arka diferansiyel kilidini kaldırmışlar. Ön sipariş verenler arka diferansiyel kilitli araç sipariş ettiler, ancak 2012 sonu itibariyle araçlarını almaya başladıklarında arka diferansiyel kilitsiz araçlar teslim aldılar. Bazıları umursamadı, bazıları da üzüldü, ama ön sipariş verenlerin hepsi kazıklanmış oldu. Forum Donanım Haber'de konuları var.

Böyle olunca satış fiyatı, MTV'si ve yakıt tüketimi ile Asya'lıların gerisinde kaldı benim düşünceme göre. Yokuş iniş desteği gibi güzel özellikleri var, su geçiş derinliği ve römork kapasitesi gibi bir-iki konuda en iyi olması dışında avantajlı yanı kalmadı. Sadece bu özellikleri önemseyenler (veya tasarımı beğenenler dışında) tercih edilmeyecek bir araç oldu (en azından benim düşünceme göre).

2011 Ranger kullanıcısıyım; yaklaşık bir senedir bu aracın gelmesini bekliyordum, ama hayal kırıklığına uğrattı beni Otokoç ve yeni nesil pickup'larda başka markalara yöneleceğim ya da L200'ün yeni nesilini bekleyeceğim.

Etiketler

kilitli model getirmemeleri kötü olmuş vaadedip getirmemeleri çok daha kötü bir durum bir eksiside dingil mesafesinin artması yeni pickuplarda bir sürü elektronik donanım sunuluyor ama uzayan boyları bir yandan arazi kapasitelerini düşürüyor yeni d max leride düşünebilirsiniz fiyat olarakta l200 lerden daha hesaplı motorlarıda 2.5 cc çift turbo 163 hp 1400 dd den itibaren 400nm tork üretiyor ve tork bandı geniş bir motor

Zaten yeni D-Max, L200 (yerden yükseklik konusunda yeni nesil pickup'ların yanında sınıfta kalsa da sürekli dört çeker özelliği ile ciddi miktarda cezbediyor) ve 84-99 arası bir dizel Suburban (onu da pickupların yanında saymamın sebebi, arkası kabinle kapatılmış bir pickup gibi) arasında gidip geliyorum şu aralar. Tabii Suburban olursa ikinci araç olarak düşünüyorum, günlük kullanım pompacı kankası yapar adamı.

YENİ FORD RANGER XLT 4X2,nin yakıt tüketimi nasıl..10 lt yaktığı söyleniyor doğrumu acaba ve kullanan arkadaşlar GENEL ANLAMDA MEMNUN MU...TOYOTA HİLUX 4X2 ADVENTURE ile FORD RANGER 4X2 XLT arasında kaldım..Açıkçası FORD,un KASASI DAHA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR..Siz olsanız ne yaparsınız..ŞEHİR İÇİNDE KULLANACAĞIM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..SAYGILARIMLA..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR