Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afacan886 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,802

afacan886

bizim yeteneğimiz asfaltta değil çamurda yeğen...!
Mesajlar
344
Tepkime Puanı
0
Yer
ordu
arkadaşlar bir adet samurai 410 aldım komple revizyon yapıyorum bütçem yetene kadar yola devam edeceğim araçda ilk olarak motoru ele aldım eski 1000 cc lik moturu söktük yerine 1300 samurai motoru ve 5 vites şanzımanı nı koyduk ve 410 nun agır devir arazi şanzımanı kullandık daha da güçlü olması ve daha düyük ebatta lastiği çevirebilmesi için örneğin 31 inç lik ama ben 235 taban kullandım bu bile yeterli benim için ofsettli jant yaptık lastikleri dışarı çıkardık makasları dingil üstüne aldık ve araca gereken yüksekliği sağlamış olduk.tentesi sıfır yapıldı,koltuklar yenilendi,taban döşemesi izalasyon kağıtla kaplandı,şnorkel ön hazılık çalışması yapıldı,elektirik sistemi elden geçti,önüne demir off road model tampon yapıldı,şimdi sırada renk değiştiriyorum aracın asıl rengi turuncu özüne dönderiyorum...sizden yorumlarınızı ve daha ne gibi çalışmalar yapılabilir diye önemli fikirlerinizi bekliyorum paylaşarak daha fazla yol ilerlerim diye düşünüyorummmm revizyon devam ettikçe resimleri paylaşacağım...

CAM00808


CAM00807


CAM00811
 

Etiketler
Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

artık yenilik zamanı ;D ;D

CAM00812


CAM00816


CAM00817
 


Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

şimdi birazda makyaj tazeleyelim ;)

CAM00863


CAM00864


CAM00866
 

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

macun ve zımpara işi bitti boyaya hazır hale geliyor

CAM00870


CAM00878


CAM00871
 



Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

özgür bey yorumunuz için teşekkür ederim şimdilik hersey istediğim gibi gidiyor bir sıkıntı olmazsa bayrama hazırım ALLAH izin verirse..
 


Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

samurai yeni rengine kavuştu 8)

CAM00882


CAM00883


CAM00885
 

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

devam ediyoruz...

CAM00887


CAM00888


CAM00891
 

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

kısmi boya işlemi bitti yarın siyah boyalarla turuncu renge ahenk katma çalışması yapacağım araç siyah turuncu kombinasyon içinde yer alacak ;)

CAM00892
 





Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

sağolun arkadaşlar.boya işlemi bitti sırada aksesuar ve düzenleme işleri kaldı onlarıda zamanla yerine oturtacağım...

CAM00899


CAM00900


CAM00901
 

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

bu arada aracı begenip satın almak isteyen olursa satarım bilginiz olsun ben proje adamıyım biri gelir biri gider daima ;D bütün araçlarımın yapım aşamasını sizlerle paylaştım zaten her seyin hayırlısı olması dileğiyle

CAM00903
 

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

afacan kardeş sana bırşey sorayım benım samunun sol on aksın ordakı top gıbı bırsey varya ondan camura benzer yağ kacırıyor hafıf hafıf sence keçedenmıdır yoksa farklı bır durum var mıdır
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,522
Mesajlar
1,519,211
Kayıtlı Üye Sayımız
172,180
Kaydolan Son Üyemiz
onurcel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst