klorr
Ramazan Çetin
Bizimkiyle uyuşuklu varsa sıkıntı yaptırmayan linklerini atarmısınız
https://www.n11.com/aksesuar-ve-tuning/oto-koltuk-ve-aksesuar/kolcak
universal bunlar her araca olur
Bizimkiyle uyuşuklu varsa sıkıntı yaptırmayan linklerini atarmısınız
Hangi tarz sa
Ne söylemem gerekli offroad halatı mı dicem
1 .US $31.69 2% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Lastik Basınç Alarmı'de Kablosuz motosiklet lastiği Basıncı Izleme Sistemi TPMS Süper Su Geçirmez Akülü Yüksek Hassas Lastik Basınç Alarmı Lastik Basın AliExpress'da
2.US $0.95 27% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten D. Saatleri'de Mini Dijital LCD ekran Oto İç Dashboard Masa Dijital Saat LCD Ekran Kendinden Yapışkanlı Braketi Araba Saat AliExpress'da
3.US $6.55 43% OFF|YuanTing evrensel LED yedekleme su geçirmez gece görüş ters kamera + 5 inç TFT LCD dikiz monitör ekran kiti araba AliExpress'da
gibi gibi zevk meselesi
lastik bu 31 oluyor 15 jant ben kullanıyorum tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 517402
Ekli dosyayı görüntüle 517403
off road sakın hiç bir yerde deme fiyat sana 2 katına çıkar sapan alıcam de 4 ton 6 metre 5 ton 8 metre gibi değişik değişik alabilirsin yanlız senin aracın standart 1 ton 950 kilo yazar sen arabanın 2 katı alacaksın 2 ton luk 3 tonluk gibi rengi değişik değişik olur zaten
bunlar benim arkadaşımın dükkanından elinde tuttuğu gibi sarılıdır bak dikkat et alt kolide ise renkli renkli vardır herbirinin tonajı farklıdır.
daha sonra M16 zincir kilidi
M20 zincir kilidi
Ekli dosyayı görüntüle 517404
Ekli dosyayı görüntüle 517405
https://www.n11.com/aksesuar-ve-tuning/oto-koltuk-ve-aksesuar/kolcak
universal bunlar her araca olur
Yok sadece 3-4 cm yükseltme fiyatı ben bu yükseltme olayından gram anlamıyorum bazısı yok makastan yok kit inan hiçbişey anlamıyorum biraz banada uzun uzun anlatırmısınız size zahmet çok teşekkür ediyorum şimdiden elinize sağlık
Bir arkadaşım sağolsun anlattı yarım yamalak birşeyler anladım ama halen tam ve sağlam bilgiye ihtiyaç duyuyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ve benzer konulara da bir göz atın isterseniz.
Araç Yükseltmede Zor Seçim: Kit mi? Get ile Yükseltme mi?
Aynen yeter sana şimdilikDodikleride sipariş ettim söylediğiniz yerden
Şimdi geriye yükseltme kaldı onu takoz koydurttup yükselteceğim maaliyet çok düşük oluyormuş kit biraz profesyonel işiymiş şu anlık zaten o kadar bütçe ayırmamıştım
Aklına takılan bir şey oldumu kusura bakma yardımcı olamadım fazlaBu çok iyi oldu çok teşekkür ediyorum varsa bunla alakalı daha çok okuyabilirim ama çok iyi anlatım vardı içerikte
Aklına takılan bir şey oldumu kusura bakma yardımcı olamadım fazla
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen yeter sana şimdilik
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi