Kuzenim onla görüşüyor fakat long varmış elinde kısa olanından gelince eline yazacakmış
Long temiz ve bütçeye uygunsa, long u tercih ederdim.
Kuzenim onla görüşüyor fakat long varmış elinde kısa olanından gelince eline yazacakmış
İlker abi long gitmiyor yaa tamam bir taksiden büyük degil ama komyomet sonuçta biz ufak arabaya gerci 40 veya 60 cm fark var çok birşey yok aslında arasındaLong temiz ve bütçeye uygunsa, long u tercih ederdim.
İlker abi long gitmiyor yaa tamam bir taksiden büyük degil ama komyomet sonuçta biz ufak arabaya gerci 40 veya 60 cm fark var çok birşey yok aslında arasında
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin kamp cılık bilgine tecrübelerin harika zaten ama sana bir karavan şart yada bi crawlerOffrod ın yanında ister istemez kampçılıkta başlıyor, kamp ekipmanları işin içine girince de araç biraz büyük olsun demeye başlıyoruz. Ben bi ara abartmıştım starx e zor sığıyordum onun için büyük kasa tercih ederdim.
Arazi kabiliyeti konusunda kesinlikle haklısın.
Senin kamp cılık bilgine tecrübelerin harika zaten ama sana bir karavan şart yada bi crawler
Aynı şekilde bende olsam long seçerdim kamp aracı yapmak için , çamura gir çık gir çık ömrümüz geçti çekirdek çitleyip giren çıkanları seyretmek daha keyifli artikYaş ilerleyince rahatlık arıyoruz galiba
Aynı şekilde bende olsam long seçerdim kamp aracı yapmak için , çamura gir çık gir çık ömrümüz geçti çekirdek çitleyip giren çıkanları seyretmek daha keyifli artik
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık çok geç aldık bile birçok eksiğim var paylaşacağım buradan resmiyleEksik yaz mışım tamiri parçası makaslı arabanın daha kolay dır demek istiyorum
Artık çok geç aldık bile birçok eksiğim var paylaşacağım buradan resmiyleEksik yaz mışım tamiri parçası makaslı arabanın daha kolay dır demek istiyorum
şimdi tam boyutları nedir almam gereken lastiğin ve marka olarak sizce hangisi fedima var bf goodrich var bi çok marka var sizce hangisiEder eder 31 lastik takarsın ne biliyim daha düşük bir lastik takarsın zaten bat korkma ne olacak 3 kere çelilirsin 4 kere çelilirsin her battığında arabanın bir eksiğini görürsün. İbrahim abi ile aynı gurupta yız bu arada birbirinizi çekmediğiniz sürece grup olmanın bir anlamı yok
Şimdi ilk eksiklerden biri dodikler çamurluklar renk atmış uygun fiyatlı dodik paylaşabilir misinizLong temiz ve bütçeye uygunsa, long u tercih ederdim.
İlker abi de öyle aha kırdı diye izliyorAynı şekilde bende olsam long seçerdim kamp aracı yapmak için , çamura gir çık gir çık ömrümüz geçti çekirdek çitleyip giren çıkanları seyretmek daha keyifli artik
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaaa İlker abi varyaHocam onlar genç alsınlar heveslerini.
Ramazan bir yere girdimi ya ordan çıkar yada aracın bir yerini kırar geri vites yok. Bizim yaşlara gelince onlarda rahatlık arar.
Artık çok geç aldık bile birçok eksiğim var paylaşacağım buradan resmiyle