Yeni L200 alt koruma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,451

lokosit

Kamp III
Yer
BALIKESİR
Yeni L200 alt koruma yaptıran arkadaş varsa fotoğraf ve nasıl yaptırdığını paylaşabilirmi?
3mm alümünyuma nasıl ve kim şekil verebilir?

Etiketler
Ynt: Yeni L200 alt koruma

Bu fotoğraftaki orijinali sanırım 3500tl satılıyor
[attachment=1]

alt koruma sac?.jpg

up8453' Alıntı:
mete abı merhaba sıtemızde bull (tarık abı) alt koruma yapıyordu 3500 cok cok pahalı bence bı danısın tarık abıye
Çok teşekkürler :smiley: Bandırmada bi yer varmış, orasıda olmazsa kendisiyle iletişime geçeceğim.
Kendisiyle iletişime geçeceğim

onemlı degıl mete abı sonucta mıtsubıshı hepımıze aynı paraya kasmaya calısıyor :mad: hangı parcaya el atsak el yakıyor abı

Tarık'ın (bull) yaptığı koruma size fikir verecektir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32354.msg287713#msg287713

resimleri linktedir.L200 kullanan arkadasların mutlaka takması gereken bir aparat .tabiki arazi kosullarında kullananlar için..

Yalın bey bu korumanın ölçülerini ve fotoğrafını yayınlayabilirmisiniz?
Bugünkü gezide karter muhafazası elimizde kaldı maalesef.

nitroces' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32354.msg287713#msg287713

resimleri linktedir.L200 kullanan arkadasların mutlaka takması gereken bir aparat .tabiki arazi kosullarında kullananlar için..
Teşekkürler:smiley:

Arabanın altını vurmadım ama yere sürtünmeden dolayı eğilmiş ve aşağı sarktı, bende çıkarttım

bugünkü gezimizde L 200 linkdeki muhafazayı tarık abiyle bizzat testtettik gayet başarılı ve derin kanallara daldık olmasaydı çok sıkıntı yaşardık

arkadaşlar herkeze öncelikle selam foruma yeni üye oldum incelerken konuya rastladım ben bugün bir alt koruma yaptırdım hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat istanbulda kartal oto sanayide ilfer otoya giderseniz buradan yaptırabilirsiniz fiyatlarda 600 tl civarında bunun dışında offroadla ilgili her türlü hizmet veriliyor dediğim serviste www.ilfer.com.tr

mededa' Alıntı:
arkadaşlar herkeze öncelikle selam foruma yeni üye oldum incelerken konuya rastladım ben bugün bir alt koruma yaptırdım hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat istanbulda kartal oto sanayide ilfer otoya giderseniz buradan yaptırabilirsiniz fiyatlarda 600 tl civarında bunun dışında offroadla ilgili her türlü hizmet veriliyor dediğim serviste www.ilfer.com.tr
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.
Bu koruma tek parçamı yoksa 3 parçamı? Yani yukarıdaki fotograftaki gibimi?
Fotoğraf yayınlayabilirmisiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri