Yeni L200 alt koruma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,449
Ynt: Yeni L200 alt koruma

şu anda resimlerini çekmedim fakat şöyle anlatıyım mitsubishinin orjinal koruma setini sormuştum serviste bana 6000 lira giibii bi fiyat verdiler
aynı katologtaki gibi bi ürün yapıldı bana toplam 3 parça fakat katologta benzin deposu altındada bi ayrı muhafaza var benim araca depo altı için birşey takmadık fakat önden başlayan 3 parçalı takım bitim noktası katalogtakinden daha geride bitiyo haftasonu deneme fırsatımda oldu gayet güzel görünüyor aracı özellikle ortası yüksek kanallara sokup muhafaza üzerenine bindirdim gayet güzel kıyaklama yaparak oturmayı engelledi resim çekme fırsatım olursa buradan onlarıda yayınlarım taktırmayı düşünürsenizde yine yardımcı olurum elimden geldiği kadar

Etiketler

mededa' Alıntı:
şu anda resimlerini çekmedim fakat şöyle anlatıyım mitsubishinin orjinal koruma setini sormuştum serviste bana 6000 lira giibii bi fiyat verdiler
aynı katologtaki gibi bi ürün yapıldı bana toplam 3 parça fakat katologta benzin deposu altındada bi ayrı muhafaza var benim araca depo altı için birşey takmadık fakat önden başlayan 3 parçalı takım bitim noktası katalogtakinden daha geride bitiyo haftasonu deneme fırsatımda oldu gayet güzel görünüyor aracı özellikle ortası yüksek kanallara sokup muhafaza üzerenine bindirdim gayet güzel kıyaklama yaparak oturmayı engelledi resim çekme fırsatım olursa buradan onlarıda yayınlarım taktırmayı düşünürsenizde yine yardımcı olurum elimden geldiği kadar
Merhaba
Malzeme olarak kaç cm kalınlıkta ve ne kullandınız? Maliyet ne oldu yazarsan sevinirim.
Salı günü benim aracada bir şeyler tasarlamaya çalışacağız. Salıya kadar ayrıntılı foto koyabilirmisin?

Maliyeti yazmışsın. Pardon:smiley:
Maalesef bandırmadayım ve oralara gitme şansım şimdilik yok. 1 haftadırda korumasız geziyorum.
Bandırmada yapacak adam yok. Bende salı günü Balıkesir sanayisinde bir kaportacı arkadaşımla bişeyler tasarlayacağız.

valla elinizden geliyorsa çok zor bi iş değil önce uzun bir lama ile ön tarafın kalıbını alıp aliminyum levhaları bi pressçi yada cakacıda kıvırttırıcaksınız ondan sonra arkaya doğru olan kısmı düzbi kartonla kalıp çıkarıcaksınız en sonundada civata noktalarını saptayıp montajını yapıcaksınız bana maliyeti 600 lira oldu malzeme olarakta setleştirilmiş 8 mm ve 7 mm lik levhalar kullandık bana kalırsa temiz bi işçilik istiyorsanız bandırmadan balıkesire gidene kadar feribota atlayım kartala geçin sabah erkenden gelip taktırın dönün akşamada evinize derim bana mail adresi yazarsanız mail atarım yarın fotoları çekip daha çabuk geçer elinize fikir olur sizin içinde

mededa' Alıntı:
valla elinizden geliyorsa çok zor bi iş değil önce uzun bir lama ile ön tarafın kalıbını alıp aliminyum levhaları bi pressçi yada cakacıda kıvırttırıcaksınız ondan sonra arkaya doğru olan kısmı düzbi kartonla kalıp çıkarıcaksınız en sonundada civata noktalarını saptayıp montajını yapıcaksınız bana maliyeti 600 lira oldu malzeme olarakta setleştirilmiş 8 mm ve 7 mm lik levhalar kullandık bana kalırsa temiz bi işçilik istiyorsanız bandırmadan balıkesire gidene kadar feribota atlayım kartala geçin sabah erkenden gelip taktırın dönün akşamada evinize derim bana mail adresi yazarsanız mail atarım yarın fotoları çekip daha çabuk geçer elinize fikir olur sizin içinde
Balıkesire gitmek zorundayım
Olurda beceremezsek İistanbulu bir dolaşırım.
Çok teşekkürler
Size özel mesaj attım

Bugün nihayet korumalar yapıldı.
İsteyene yaptırdığım yer gönderebileceğini söyler ama depo korumaya kaynakda gerekiyor.

Fotoğraf756.jpg

Fotoğraf757.jpg

Fotoğraf758.jpg

Fotoğraf760.jpg

ben muhafazayı samsunda 150 tl boyasıda dahil yaptırdım ve çok memnunum kesinlikle mükemmel oldu hidrolik cakası olan heryerde kesinlikle yapılır bilginize

ceritiplik' Alıntı:
ben muhafazayı samsunda 150 tl boyasıda dahil yaptırdım ve çok memnunum kesinlikle mükemmel oldu hidrolik cakası olan heryerde kesinlikle yapılır bilginize
Bende 150 tl verdim. Sizde fotoğrafını yayınlayabilirmisiniz? Yaptırmak isteyenlere fikir verir.

arkadaşlar hayırlı olsun güle güle kullanın yanlız resimlerden gördüğüm kadarı ile ön kısımdaki korumada bir değişiklik olmamış ne kadar sert offroadlara giriyorsunuz bilmiyorum fakat ön korumayıda değiştirip aliminyum yapmadıgınız taktirde sert ve zorlu zeminlerde sıkıntı yaşarsınız ben şahsen araç eski halindeyken 2 sefer o kısmı tam tersi şekilde içe katlattırdım bence ön kısmada bi yenileme yapın derim
150 lira gerçekten çok iyi fiyat yanlız malzeme olarak ne kullandınız bilmiyorum biz sadece malzemsini tabaka olarak aldık ve 300 tl verdik benim araçta 7 ve 8 er mm et kalınlıgı olan setleştirilmiş aliminyum levhalar kullandık çok haif ama mukavvemeti çok yüksek malzemeler en güzel tarafıda asla pas yapmayacak olması

Ben alt korumayı Ankara da 180 tl yaptıdım ön korumam yarın takılacak resimlerini çekince sayfaya koyacağım.
ileriki zamanlarda tam alt korumayı yaptıracağım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri