Yeni KORANDO SPORTS!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,816

KanyaK

wish me luck.
Web
www.kaanyakar.com
Nisan 1'de Yollarda Demişler. Şaka değildir umarım :smiley:)

03.png

02.jpg

13.jpg

http://www.ssangyong.com.tr/?p=korandosports

Etiketler

Ynt: Yeni KORANDO SPORTS!

MODEL2012 MODEL TAVSİYE EDİLEN KAMPANYALI ANAHTAR TESLİM FİYATI
KORANDO SPORTS 4X2 MT 39.800 TL
KORANDO SPORTS 4X2 AT 42.870 TL

araç içine baktığımız zaman ön göhüsün acyong sport .ve actyondan farkının hiç olmadığını gördüm makyaj sadece dışa olmuş farklı düşünen arkadaşım varmı

kaan2002' Alıntı:
araç içine baktığımız zaman ön göhüsün acyong sport .ve actyondan farkının hiç olmadığını gördüm makyaj sadece dışa olmuş farklı düşünen arkadaşım varmı
Göstergeler,havalandırma ızgaraları ve müzikçalar kısmında farklılıklar var
yeni özellikler kazandırılmış
En çok eleştiri alan kısmı burnuydu o da halloldu
Daha iyi satış rakamlarına ulaşacaktır
fiyatına baktığımda çok uygun geldi

kesinlikle korando sportsun karşısında rakipleri titreyecek .... tipsiz burunlu vs vs gibi olumsuz elestirilerde son bulmuş oldu bu vesileyle ...

4x4 ilk gelen partide yok ve eğer pick up ÖTV si ile ilgili sorun çözülemezse gelmeside çok zor.

4 cekerde gelecek inşallah ...

vinc yukseltme tunıngle .... tambir canavar adayı ... tamponunu kesmek icin sabirsizlaniyorum 8) 8) ;D ;D :D :D

arkadaşlar araç bana gore beş para etmez tek hava yastıklı anahtardan uzaktan kumandası olmayan jantları bile olmayan 70 model bi araç getirir gibi getirmişler.aracım action sports bu gelende aslında new action sport ssangyong motora girerseniz goreceksiniz.pazarlama mantığı eskiler elde kalacak diye korando sport adıyla ıthal etmişler jantlarını bıle emınım ithalatcı gumrukte sokmuştur ki çıkma jant gibi teneke jantlarla gelmiş araç.bize tek hava yastıklı aracı uygun goren bi firma bütün iyi niyetli düşüncelerimi değiştirdi.sanırım yeni ford ranger canına okuyacaktır.

düşhekimi' Alıntı:
arkadaşlar araç bana gore beş para etmez tek hava yastıklı anahtardan uzaktan kumandası olmayan jantları bile olmayan 70 model bi araç getirir gibi getirmişler.aracım action sports bu gelende aslında new action sport ssangyong motora girerseniz goreceksiniz.pazarlama mantığı eskiler elde kalacak diye korando sport adıyla ıthal etmişler jantlarını bıle emınım ithalatcı gumrukte sokmuştur ki çıkma jant gibi teneke jantlarla gelmiş araç.bize tek hava yastıklı aracı uygun goren bi firma bütün iyi niyetli düşüncelerimi değiştirdi.sanırım yeni ford ranger canına okuyacaktır.
Aslına bakarsanız şu an kullandığımız Actyon Sportsta donanım olarak eksiği var
Ama fiyat olarak diğer pickuplar ile karşılaştırdığınızda çok fark oluyor arada
Şimdi bu araçlar boş geldi ama ellerindeki Actyon Sportslar satmak için böyle geldi farklı donanımları getirecekler tabiki
Türkiyede klimasız Golfü 80 Bin tlye satanlar vardı düşünün
donanım eksiği var ama bu fiyat bu araba için bedava

rottweiler' Alıntı:
Aslına bakarsanız şu an kullandığımız Actyon Sportsta donanım olarak eksiği var
Ama fiyat olarak diğer pickuplar ile karşılaştırdığınızda çok fark oluyor arada
Şimdi bu araçlar boş geldi ama ellerindeki Actyon Sportslar satmak için böyle geldi farklı donanımları getirecekler tabiki
Türkiyede klimasız Golfü 80 Bin tlye satanlar vardı düşünün
donanım eksiği var ama bu fiyat bu araba için bedava

o konuda haklısınız korando dan daha düşük seviyedekiler yüksek fiyata satılırken bu fiyata göre iyi ama bizim beklentilerimizi karşılamadı diye düşünüyorum

kaan2002' Alıntı:
o konuda haklısınız korando dan daha düşük seviyedekiler yüksek fiyata satılırken bu fiyata göre iyi ama bizim beklentilerimizi karşılamadı diye düşünüyorum
Şu an kullandığımız Actyon Sports olmasa idi bu araba Abdurrahman Çelebi muamelesi görebilirdi
Muhtemelen 4x2 için farklı donanım seviyesi gelecektir.
Ama araçta konfor on numara Az önce bir arkadaşa aracımı kullandırdım
Kendisi Caddy der dururdu
Tamamen fikri değişti şimdi:smiley:

rottweiler' Alıntı:
Şu an kullandığımız Actyon Sports olmasa idi bu araba Abdurrahman Çelebi muamelesi görebilirdi
Muhtemelen 4x2 için farklı donanım seviyesi gelecektir.
Ama araçta konfor on numara Az önce bir arkadaşa aracımı kullandırdım
Kendisi Caddy der dururdu
Tamamen fikri değişti şimdi:smiley:

korandonuzumu kullandırdınız yoksa actongu mu

kaan2002' Alıntı:
korandonuzumu kullandırdınız yoksa actongu mu
Korando Sports yok zaten bende ;D
Actyon Sports var dili tutuldu çocuğun
Bugün aradı gene araya sıkıştırdı araba çok rahatmış bilemedik falan filan
Soruyor kaça almıştın vs vs vs... ;D
Karakaçanım ile bir babayiğitin daha önyargılarını kırdık ;D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR