Ynt: Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak
Merhaba
Bir kaç haftadır d max v-cross modelini kullanıyorum. Arazide hiç kullanma fırsatım olmadı . Asfaltta ilk modeline göre çok daha sessiz ve yol tutuşla ilerliyor. Otomatik vites geçişleri daha sarsıntısız ve düşük devirlerde gaza bastığınızda hızlanması iyi. Biraz Amerikan pick-up larını andırıyor zaten aynı bantta chevrolet colorado olarak ta üretim yapılıyormuş.
İyi yanları :
Elektrikli ve ısıtmalı deri koltuklar hem kaliteli hemde konforlu
hareketsiz ön konsol plastik kalitesi bir kamyonet için iyi denebilir
Gösterge tablosu ve yol bilgisayarı tasarımı kullanışlı ve kaliteli aydınlatmaları her ikisininde 5 kademe olarak ayarlanabiliyor gözünüzü almadan yolculuk yapabiliyorsunuz.
Fazladan eşyalarınızı ve bardaklarınızı koyabilecek yerler mevcut
Arka koltuk diz mesafesi çok iyi ön koltuklar en arkada iken bile arka yolcuların dizleri ile arasında mesafa kalıyor
Üzerindeki orjinal cd player sade ve çok kullanışlı teknolojik her şeye sahip usb- ipod-telefon-Bluetooth
portları mevcut yalnız bu sistem uzak doğu değilde bir amerikan aracındakilere benziyor
Direksiyon simidi küçük ve deri kaplı ele oturuyor curuise control ve müzik sistemi buradan kumanda ediliyor
Kötü yanları :
Ön sürücü koltuğu elektrikli fakat yolcu koltuğu el ile ayarlanıyor oda elektrikli olabilirdi
Hareketli ön konsol parçalarının kalitesi çok düşük 2 torpido kapağı ve kol dayama biraz güç uygulasam elimde kalacak hissi veriyor
gri çıta ve vites topuzu kenarı plastik,kalitesi kötü eminim biraz ıslak ve terli elle dokunsam boyaları silinecek
Katalogdan arabanın rengini beğenip almaya kalkarsan başka bir araba aldığını sanabilirsin çünkü resimlerdeki arabalar ve renkleri gerçeğiyle örtüşmüyor açık ve koyu gri metalik diğer bütün renkler opak (kırmızısı yok o renk klasik bordo ve opak)
Live Surround Sound olduğunu idda eden bir ses sistemi var ama çok yetersiz
Araca 5 tl lik sanayi aksesuarcısı paspası veriyorlar
Şimdilik bunları yazabilirim kullandıkça iyi ve kötü yanlarını eklerim