Yeni İsuzu D Max Çıkıyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,811
Ynt: Yeni İsuzu D Max Çıkıyor...

bende inceledim dingil mesafesi 4.5 cm uzamış kasa 20 cm uzamış genişlik ve yükseklik 6cm artmış önler helezon arkalarda makaslar dingil üstünde esp ve arka diferansiyele müdahele eden anti patinaj sistemi gibi bir sistem koymuşlar lsd varmı bilmiyorum içi suv ları aratmaz rahatlığa ve tasarıma sahip biraz daha heybetli olmuş 2500 cc motorla geliyor motor çift turbolu 163hp 1400 dd de 400nm tork üretiyor kullanmadım ama kalkışlarda çok iyi olduğunu düşünüyorum

Etiketler

arka koltuklarda kazık gibi oturuluyo hic rahat deil malzeme kalitesi zayıf...

Ben aracı show room da inceledim bence eskisine göre cok iyi olmuş.4X4 alınacaksa v-cross otomatik tercih edilmeli derim.

L200 d-max karşılaştırmaları hep 2011 ve öncesi d-maxler içindi şimdi şu soruyu sormak lazım

artık d-max L200 den 3,5 cm daha yerden yüksek ve diğer boyutlarda da daha geniş ve uzun
ama hala diff lock da L 200 avantajlı

acaba yeni 2012 d-max mi yoksa hala L200 mü

haydi bakalım kolay gelsin

2012 d-max in 163 hp lik motoru L200 ün motorundan teknolojik olarak daha önde ve daha verimli bir çift turbo motor

yeni d-max in L200 den daha geniş ve uzun olması da arka koltuk konforunu çok artırmış diz mesafesi oldukça iyi

ancak L200 tasarımından dolayı arka koltuklarda dik olmayan rahat bir oturuş sunuyor AMAROK ve 2012 Ranger in arka koltukları neredeyse 90 derece dik ve cok rahatsız yeni d-max ise idare eder.

bir de yeni hilux var tabi onu da hesaba katmak lazım

herkesin gönlünde bir aslan yatar. madddiyata dayalı ucu bucağı olamayan bir sevda bu bana göre sınırları yokkk.allah herkesin gönlüne göre versin :smiley:saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR