http://www.gezenbilir.com/index.php?board=69.0DR.ÖZHAN' Alıntı:offroad garaj ve araclar bölümü kaldırıldımı forumdan.?
koroglu1414' Alıntı:http://www.gezenbilir.com/index.php?board=69.0
Anasayfada;sanırım buradan bahsediyorsunuz.
Evet geri istiyoruz.hsn' Alıntı:KONUYU KAYDET butonunu geri istiyoruz..kullanım kolaylığı oluyordu..şimdi konuyu tek tek arayıp bulmamız gerekiyor.. arz ederim..
airboat' Alıntı:Dostlar,Galiba saatla ilgilenen yok!!! Böyle giderse ilçemdeki 100 yıllık saat kulesinin fotosunu
koyacağım.Foto günde iki kez doğruyu gösterecek,forum saatıyla aynı.
Moderatörümüz galiba mart sonunu bekliyor,saatlar geri alındığında forum saatı doğruyu gösterecek.
airboat' Alıntı:Merhaba, saati profil bolumunden kendiniz degistirebiliyorsunuz.
Dostlar,Galiba saatla ilgilenen yok!!! Böyle giderse ilçemdeki 100 yıllık saat kulesinin fotosunu
koyacağım.Foto günde iki kez doğruyu gösterecek,forum saatıyla aynı.
Moderatörümüz galiba mart sonunu bekliyor,saatlar geri alındığında forum saatı doğruyu gösterecek.
airboat' Alıntı:................
...........................ilçemdeki 100 yıllık saat kulesinin fotosunu
koyacağım.Foto günde iki kez doğruyu gösterecek,....................
.......................
var mı bir haber?mrdnmz' Alıntı:@gezenbilir e-pota adreslerimize ulaşabileceğimiz bir link vardı artık yok ben kullanıyordum şimdi nasıl ulaşabilirim acaba.
teşekkürler
Alfonse' Alıntı:Önceki forum düzeninde - sağ üstte - Merhaba Alfonse yazısının altında :
-"En son gönderilen mesajları göster" diye bi düğme vardı...
-şimdi "Yeni gönderilen iletileri göster" yazan yerde yani...
Çok çok çok faydalı idi... Hatta çok fazla üyenin bu şekilde siteyi takip etme alışkanlığı olduğunu biliyorum...
Örnek vererek ricamı anlatayım...
Konu başlığı: "Güzelkelebek İlçesinde Kamp Etkinliği" olsun...
Konu içinede bi üye bu mesajı yazmış olsun:
[SIZE=medium]"Kampımızda ilk kez Rüzgar Enerjisi ve Yıldız Işığıyla Çalışan Çadır Sobamı denedim"[/SIZE]
Eski sistemde düğmeyazıyı tıkladığımda ekranımda:
[SIZE=medium]"Kampımızda ilk kez Rüzgar Enerjisi ve Yıldız Işığıyla Çalışan Çadır Sobamı denedim"[/SIZE] mesajı ve diğer mesajlar listelenirdi...
Oysaki şimdi "Güzelkelebek İlçesinde Kamp Etkinliği" konu başlığı ve diğer yeni konu başlıkları listeleniyor :'(
Bende "Güzelkelebek İlçesinde Kamp Etkinliği" konusuyla ilgilenmediğim için konuya girmiyorum ve tabiki
mesajı görmüyorum ve -Rüzgar Enerjisi ve Yıldız Işığıyla Çalışan Çadır Sobasının -varlığından haberdar olmuyorum
Oysaki eski sistemde son mesajlar listesinde bu mesajı görüp konuya dalıyordum.
Hem konuyu okuyordum, yeni yeni yerler ve insanlar tanıyordum,
Hemde Rüzgar Enerjisi ve Yıldız Işığıyla Çalışan Çadır Soba ' nın sahibiyle bağlantıya geçiyordum...
Şincik olmadı
Ben Konunun Başlığıyla ilgilenmediğim çok çok faydalı denizlere böyle böyle çok açıldım.
Bilmem anlatabildim mi?
Lütfen eski haline getirilsin...
veya -madem mesaj yerine ileti kelimesini kullanmakta kararlısınız-
orada ikisi birden
"Yeni Gönderilen Konuları Göster"
arTı
"Yeni Gönderilen İletileri Göster" düğmesi olsun...
Ben oraya tıklayınca
Yeni mesaj atılan konuları değil...
Yeni İletileri(Mesajları) görmek istiyorum...
Teşekkür ederim...
[SIZE=x-small]mrdnmz' Alıntı:[SIZE=x-small]@gezenbilir e-pota adreslerimize ulaşabileceğimiz bir link vardı artık yok [/SIZE][SIZE=x-small] ben kullanıyordum şimdi nasıl ulaşabilirim acaba.teşekkürler
[/SIZE]
Alfonse' Alıntı:Bi ileti içi üyeye nasıl "teşekkür et" yapıcaz, Düğmesi nerede?
Hani avatar altında "Teşekkür:xx" yazıyor ya.. O sayıya eklenecek yani...?