KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler serkan bey bu gün tatilden döndüm ve ilk iş araç üstü çadırı denemek oldu dediğiniz gibi ayakları 135 cm yapmamız iyi olmuş cuk diye oturdu haftaya havalar iyi olursa ufak bir hafta sonu kampı yapcam bakalım nasıl olcak
Araç üstü çadır deneyimlerim:
Araç üstü çadırımı toplam 5 defa kulandım. Müthiş bir deneyim çadırın kalitesi kurulumu yatımı vb her hangi bir kusur görmedim. Sıkıntı çektiğim konular.......
Eğer sizde benim gibi apartman dairesinde oturuyor ve her defasında 3 kat yukarı çıkıp indirecek kuvveti buluyorsanız sıkıntı yok...(çadır 2 kişi taşıyabiliyor ve kurabiliyor balkonda muhafaza ediyorum)
Çadır galiba şu sıralar çok popüler ziyaretçi hiç eksik olmuyor. gecenin bir yarısında fotoğraf makinası flaş ve çekim sesleriyle uyanırsanız şaşırmayın. (tavsiyem mümkün olduğunca kamp alanlardan uzak bir yere kurun zira benim uykum çok hafif)
Genelde sakin yerlerde kamp yaparım sesiz olması için gece yattığınızda ister istemez huzursuz oluyorum sabah kadar uyuyamadım. Ve kendime ruhsatlı bir adet pompalı yarı otomatik tüfek aldım şimdi biraz daha güvende hissediyorum.
Çadırla ilgili sıkıntılarım genel olarak kurulum ve saklama koşulları ile ilgili eğer sizde benim gibi apartman dairesinde oturuyor ve çadırı muhafaza edecek yeriniz yoksa tekrar düşünün derim.