Yeni Dacia Duster Broşürü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaykarakaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,836

Etiketler

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü

Alacağım aracın fiyatı belli oldu. Yeni Duster Laureate 4x4 - 1.5 dCi 110 bg + Look paketi + Gri Füme + Park sensörü + deri direksiyon simidi , vites topuzu+Media NAV+ Hız sınırlayıcı 57.000 TL

bu gün yeni duster'ı iceledim.tamam olmuş dedim.artık eleştirilecek bir yanı kalmamış.aslında yapılan yenilikler çok büyük bir şey değil ama ön göğüs oldukça gösterişli.göstergelerde,göğüslükte ve havalandırma düğmelerindeki krom kaplamalar oldukça şık.koltuklar biraz daha konforlu gibi geldi bana.ama fiyat yazmamışlar.diğer duster ve dacia modellerinde fiyat bulunmasına karşın yeni duster de yoktu.daha satışı başlamadı mı bu aracın.sadece vitrinde dursun diye mi segiliyorlar.bu arada sandero stepwayde 41500 rakamını görünce şok oldum.

yılmazgüç' Alıntı:
bu gün yeni duster'ı iceledim.tamam olmuş dedim.artık eleştirilecek bir yanı kalmamış.aslında yapılan yenilikler çok büyük bir şey değil ama ön göğüs oldukça gösterişli.göstergelerde,göğüslükte ve havalandırma düğmelerindeki krom kaplamalar oldukça şık.koltuklar biraz daha konforlu gibi geldi bana.ama fiyat yazmamışlar.diğer duster ve dacia modellerinde fiyat bulunmasına karşın yeni duster de yoktu.daha satışı başlamadı mı bu aracın.sadece vitrinde dursun diye mi segiliyorlar.bu arada sandero stepwayde 41500 rakamını görünce şok oldum.

http://www.dacia.com.tr/modeller/duster/

Bu linkte '' Bu aracı yapılandırını '' tıklayın. İstediğiniz özellikteki Duster'ı oluşturup fiyatını öğrenebilirsiniz.

olcay bey dacia sitesinden ben fiyatlara baktım zaten.ama bayide fiyat göremedim.malum sitedeki fiyatlar ile bayideki fiyatlar arasında farklar oluşabiliyor.bu arada yeni duster'ın asıl değişimi güvenlik ve şanzıman olmuş.esp ve yan hava yastıkları eklenmiş.birde 90 dci 6 ileri şanzımana kavuşmuş.bence bu aracın fiyatları yakın bir zaman sonra 60000 üzeri olabilir.alacak arkadaşlara şimdisen hayırlı olsun.

troyexplorer' Alıntı:
Yolbilgisayarında anlık yakıt tüketimi yine yok

Anlık yakıt tüketimi mevcut yeni dusterlarda fakat 30 km altında göstermiyor galiba, ben ilk defa bi duster sahibiyim ve dahaöncesiyle ilgili pek bir bilgim yok bu normal mi ? Bilgisi olan var mı ???

SERKANEFE' Alıntı:
Birde eco mod var, dizellerde varmıdır bu mod biliyormusun ?

Eco mod bulunyor evet, fakat daha 300 küsür km yapabildim, hiç kullanmadım ama zaten çok tasarruflu bir yakıt tüketimiyle karşılaştım ve şaşırdım :eek: acaba eco mod nelerden fedagarlık yapıyorda daha da tasarruflu hale geliyor, bilgisi olan var mı ?

fıyatlar allak bullak samsun bayısınde bı ugrayayım dedım lock paketsız 4*2 laurette modelıne 57 bın deyınce usulca arkama bakmadan cıktım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR