yeni cj5 yeni fikirler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mamix_34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,457

mamix_34

muhammet uluc
Yer
istanbul
merhaba.3 ay önce yeni bir cj aldım,motor bilgim zayıf olduğu için tanıdığım bir motor ustasıyla çalıştık bazı parçalar değişti şuan aklımda olmayan parçalar.yanlız elimdeki orjinal cj5'mi yoksa tuzla jee'imi onu çözemedim.benim sizlerden öğrenmek istediklerim var.sizlerin bilgileriniz ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

adım muhammet nick eskiden kalma :smiley:

Etiketler
Ynt: yeni cj5 yeni fikirler

site içinde cj ve willys araçlar hakkında ilk civatasından son civatasına kadar emin ol her konuyu her istediğin bilgiyi bulabilirsin ...arayıpda bulamadığın bişe cıkarsa ki sanmıyorum cıkaçağını seve seve her konuda yardımcı oluruz

teşekkür ederim, aslında sitede çok dolaştım ama dediğim gibi acemi olduğumdan ilk böyle bir konu açtım :smiley:

sağolun valla aslında zor iş ama seve sevede yapıyorum yaptırıyorum :smiley: acemiyim bu işte öğrenmeye çalışıyorum

Hiç sanmıyorum zorlanacağını. CJ ler lego gibi araçlardır.
Zaten 4 - 5 parça birşey topu topu :D
Aracınızın resimlerinide paylaşırmısınız?

ict3055' Alıntı:
Hiç sanmıyorum zorlanacağını. CJ ler lego gibi araçlardır.
Zaten 4 - 5 parça birşey topu topu :D
Aracınızın resimlerinide paylaşırmısınız?
aracın şuan tente işi yapılıyor tabi aynı zamanda boya işleride yapılıyor :smiley:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

11112010020.jpg

11112010022.jpg

13122010014.jpg

13122010015.jpg

IMG00035-20110108-1230.jpg

Sanırım hayaliniz profil resminizdeki gibi birşey. Umarım dilediğiniz CJ yi yapmayı başarırsınız.
Güzel olacağa benziyor. Şimdiden kolay gelsin...

kolay gelsin arkadas . cj toplamak hem eylenceli hemde mesakatli bir iştir arac güzel duruyo öne celik tanpon yan barlar arka stepne acılır kapanır bagaj kapısı düsünürsen yerimiz samandırada bendeki aracıda görüp düsündüklerini yapabiliriz .

mamix arkadaşım diyorum ismin yazmadığından aracın bana sanki cj serisinden değil gibi geldi ..yanılıyoda olabilirimde varsa motor içi resimleri ve şanzımanın olduğu resimler ve gösterge panellerinin olduğu yerlerin resmini ilave edersen daha net bişe söyleyebiliriz ..ama burdan bakınca cj benzetilmiş willys gibi geldi bana bir hata yapıyor olmayasın sakın ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR