Ynt: yeni cj5 yeni fikirler
haklısımız abi aracımın willys olduğunu fark ettim dediğim gibi acemiyim bu işlerde dün geçen gün kaportacıdaydım ve arka bagaç kapağında willys yaazdığını gördüm yani cj değilmiş
birde aklıma takıldı ruhsatta aracın markası jeep model universal olarak yazıyor motor hacmi ve kaç beygir olduğu yazmıyor sizce bu ne anlama geliyor ???
unal' Alıntı:mamix arkadaşım diyorum ismin yazmadığından aracın bana sanki cj serisinden değil gibi geldi ..yanılıyoda olabilirimde varsa motor içi resimleri ve şanzımanın olduğu resimler ve gösterge panellerinin olduğu yerlerin resmini ilave edersen daha net bişe söyleyebiliriz ..ama burdan bakınca cj benzetilmiş willys gibi geldi bana bir hata yapıyor olmayasın sakın ?
haklısımız abi aracımın willys olduğunu fark ettim dediğim gibi acemiyim bu işlerde dün geçen gün kaportacıdaydım ve arka bagaç kapağında willys yaazdığını gördüm yani cj değilmiş
birde aklıma takıldı ruhsatta aracın markası jeep model universal olarak yazıyor motor hacmi ve kaç beygir olduğu yazmıyor sizce bu ne anlama geliyor ???