Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,649

Etiketler
Ynt: Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model

tam ayarında bir arazi aracı oldu, kazasız belasız inşallah Oktaycım

teşekkurler serkan ; senın arac da cok guzel olmus yolda karsılastıgımızda ınceledım bıraz:smiley:

Güle güle kullan Oktay. Çok sade ve yerinde modifikasyonlar...

valla Oktay öylece duruyor kapının önünde.ne yapacam bilmiyorum şimdilik.

Araç komple kaça maal olduğunu p.m den atsanda olur çünkü 8000 tl ye bir araç buldum ve hemen hemen aynı şeyleri yaptırmayı dusunuyorum extra moon visor boya gibi şeyler yaptırcam kozmetik kısacası

Merhaba arac hala sizdemi bilmiyorum.86 model otomotik 3.9 bir adet ilan sitesinde gozume kestirdim.2012 den bu yana fikir olusmustur diye size danisayim dedim.Alinabilek bir aracmidir bunlar kronik sorunlari varmidir? 86 model olanlar duz araclar sanirim elektronik degil simdiden tesekkurler

araç bende kullanıyorum....
Aracı inceleyin temizse alın derim ,, bu arabalarda kronik sorunlar var taban çürümesi ve efi sistemi efi sistami sağlıklı çalışıyorsa , çok çürüğü yoksa alınabilir başarılı araçlardır...

oky' Alıntı:
araç bende kullanıyorum....
Aracı inceleyin temizse alın derim ,, bu arabalarda kronik sorunlar var taban çürümesi ve efi sistemi efi sistami sağlıklı çalışıyorsa , çok çürüğü yoksa alınabilir başarılı araçlardır...
Cok tesekkurler .Efi sistemi dediginiz nedir ? Sorun oldugu nasil anlasilir? Bu devamli dort cekermidir yoksa arkadan itislimidir?

Merhaba arac hala sizdemi bilmiyorum.86 model otomotik 3.9 bir adet ilan sitesinde gozume kestirdim.2012 den bu yana fikir olusmustur diye size danisayim dedim.Alinabilek bir aracmidir bunlar kronik sorunlari varmidir? 86 model olanlar duz araclar sanirim elektronik degil simdiden tesekkurler
Merhaba 1986 modellerde 3.9 olmaz, 3.5 efi'dır. 3,9'lar hotwire tabir edilen efi ile donatılmıştır. 3.5'larda ise eski tip flapper tabir edilen akışmetre bulunur. Efi sisteminin sorunları özellikle aracım kaç kez el değiştirdiği sisteme müdahale edilip edilmediği ile ilgili. Aracı kullanın otomatikse özellikle araç drive'a alındığında rölnatide düşme ve stop etme sorunu devirde çalkalanma var mı ona bakın.

Efi aracın enjeksiyon sistemidir. Eski tip tek noktadan enjeksiyondur. Eğer aracın ecu'sünde sorun varsa tamiri zordur yenisini ya da çalışanını bulmak zordur bulununca da pahalıdır.

Merhaba 1986 modellerde 3.9 olmaz, 3.5 efi'dır. 3,9'lar hotwire tabir edilen efi ile donatılmıştır. 3.5'larda ise eski tip flapper tabir edilen akışmetre bulunur. Efi sisteminin sorunları özellikle aracım kaç kez el değiştirdiği sisteme müdahale edilip edilmediği ile ilgili. Aracı kullanın otomatikse özellikle araç drive'a alındığında rölnatide düşme ve stop etme sorunu devirde çalkalanma var mı ona bakın.

Efi aracın enjeksiyon sistemidir. Eski tip tek noktadan enjeksiyondur. Eğer aracın ecu'sünde sorun varsa tamiri zordur yenisini ya da çalışanını bulmak zordur bulununca da pahalıdır.
Bilgileriniz icin cok tesekkur ederim.Benim cocuklugumda Tatli sert diye bir dizi vardi .Range Rover Classic e ozamandan ilgim var.Orada kullanilirdi bu araclar fakat cok bilgi ve yorum okumaya calisiyorum.Ama pek sorunlu araclar seklinde kasa ve aracin karakteri beni cok cezbediyor.Basima belami alirim diye cok cekiniyorum.Oglumda cok begeniyor RRC araclari bakalim artik....

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, adım Eray Ankarada ikamet ediyorum. araç sahibine ulaşamıyorum ama sizce aşağıda ilanı bulunan araç bu fiyata alınırmı? Amacım ikinci araç olarak hafta sonları keyfi doğa gezileri yapmak ayrıca eş dost bindiği zaman biraz da konforlu ve elinin yüzünün düzgün olması. 20.000tl bütçemi aşmak istemiyorum onun için de fazla seçenek kalmıyor. Önceliğim başımı ağrıtmayacak araçtan keyif alabileceğim bir araç. Ne dersiniz üstadlar risk almaya değer mi sizce?

1993 Land Rover Range Rover 3.9 Vogue 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 227074717

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR