Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,657
Merhaba, adım Eray Ankarada ikamet ediyorum. araç sahibine ulaşamıyorum ama sizce aşağıda ilanı bulunan araç bu fiyata alınırmı? Amacım ikinci araç olarak hafta sonları keyfi doğa gezileri yapmak ayrıca eş dost bindiği zaman biraz da konforlu ve elinin yüzünün düzgün olması. 20.000tl bütçemi aşmak istemiyorum onun için de fazla seçenek kalmıyor. Önceliğim başımı ağrıtmayacak araçtan keyif alabileceğim bir araç. Ne dersiniz üstadlar risk almaya değer mi sizce?

1993 Land Rover Range Rover 3.9 Vogue 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 227074717

araç dıştan çok kötü durmamakla beraber bu araçların ustası bulunamadığı için çok kurcalanmış modeller var piyasada birde aracı tanımayan kullanıcılar yüzünden bu şekilde o yüzden öncelikle ustasını bulun ve ona inceletin aracı

ayrıca forumda bu araçların sorunları kendinizce yapabileceğiniz kontrolleri de öğrenerek sizde yapabilirsiniz

iyi kontrol ederek alınız sonra üzülmeyin

Etiketler
Bence Ankaradasiniz zaten gidin bakin bakmadan birsey belli olmuyor ben istanbulda olasam gider bakarim 8 yildir ayni kiside olmasi bir avantaj

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RRC alınacaksa eğer komple revizyonu göze almak lazım nedeni konusunda bir önceki mesajda biraz bahsettim

arkadaşımıza sonradan dizel motor takılmış bir RRC almıştık onun durumu buna göre daha vahimdi ama sonunda mükemmel çalışan bir araç haline geldi ama komple sökülüp her parçası elden geçerek toplandı şu an çok keyifli bir araç

ülkemizde sırf bu marka ve model için değil az bulunan tüm markalar için ustasızlık ve kullanıcının aracı tanımadan bir hevesle alıp ardından yürütmek adına saçma sapan bir sürü ekleme yapılıyor buda aracın toplanması adına çok zahmetli bir hal almakta

:smiley:))))))))))))))))))))))
Bu araç şu anda benim evin önünde duruyor. Perşembe günü İstanbuldan bir arkadaşıma aldık. Araç dökük ve bakımsız, ancak hiç ellenmemiş. Yürüyeni tıpır tıpır. Resimdekiyle alakası yok, kaputta boya yanığı vs oluşmuş.

Hayırlı olsun yabancıya gitmemiş , siz toplayın aracı sizden de ben alırım artık :smiley:)))))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR