Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,421
İlk etapta bi lastik değişimi yapmam lazım
Biraz yükseklik kazanmış olurum...

Sağol teşekkür ederim sorduğun için

Etiketler

taban döşeme halısı söküldü aaç uzun zaman yattığı için halı kokuyordu değiştirmeye karar verdim , açmışkende range roverin klasik problemi olan taban saclarının tamirini de yapalım dedik , açtık çok çürük yok 2 yerde yama yapılması gereken nokta var ğaslanmalar var.. saccıya gönderdik sac tamirleri yappıldıktan sonra pütür , yalıtım , ve boya yapılacak tabana yapılacak yalıtım için ne kullansam diye düşünüorum önerisi olan

şu anda aracın taban sacları tamir ediliyor ardından bitüm atılacak ardından boyanacak , tabana sacın üzerine kullnılacak yalıtım malzemesi ile ilgili önerilerinizi bekliyorum ???

Oktay, Ostim'de itfaiye yolu üzerinde yalıtım malzemeleri satan bir firma var, her türlü yalıtım malzemesi satıyorlar, araç yalıtım dahil, oraya gidip bir danışmanı öneririm, sürekli yeni malzemeler çıkıyor, onlar daha detaylı bilgi verir. Beni ararsan, yeri konusunda yardımcı olurum.

tesekurler mehmet abı senıde beklıyoruz gerçi ayıboğan yuvadan uçtu ama ))9

işlemler devam ediyor araç döşemesi soyuldu kaynaklar bitti , aracın altındaki şase ve saclar sıcak suyla yıkanarak ve zımparalandıkan sonra kauçuklu bitümle astar atıldı aynı şekilde tabana da kauçukl astar atıldı ;
fotolar ;