Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,662
İlk etapta bi lastik değişimi yapmam lazım
Biraz yükseklik kazanmış olurum...

Sağol teşekkür ederim sorduğun için

Etiketler

taban döşeme halısı söküldü aaç uzun zaman yattığı için halı kokuyordu değiştirmeye karar verdim , açmışkende range roverin klasik problemi olan taban saclarının tamirini de yapalım dedik , açtık çok çürük yok 2 yerde yama yapılması gereken nokta var ğaslanmalar var.. saccıya gönderdik sac tamirleri yappıldıktan sonra pütür , yalıtım , ve boya yapılacak tabana yapılacak yalıtım için ne kullansam diye düşünüorum önerisi olan :smiley:

IMG_0066.jpg

IMG_0067.jpg

IMG_0068.jpg

IMG_0070.jpg

IMG_0071.jpg

şu anda aracın taban sacları tamir ediliyor ardından bitüm atılacak ardından boyanacak , tabana sacın üzerine kullnılacak yalıtım malzemesi ile ilgili önerilerinizi bekliyorum ???

Oktay, Ostim'de itfaiye yolu üzerinde yalıtım malzemeleri satan bir firma var, her türlü yalıtım malzemesi satıyorlar, araç yalıtım dahil, oraya gidip bir danışmanı öneririm, sürekli yeni malzemeler çıkıyor, onlar daha detaylı bilgi verir. Beni ararsan, yeri konusunda yardımcı olurum.

işlemler devam ediyor araç döşemesi soyuldu kaynaklar bitti , aracın altındaki şase ve saclar sıcak suyla yıkanarak ve zımparalandıkan sonra kauçuklu bitümle astar atıldı aynı şekilde tabana da kauçukl astar atıldı ;
fotolar ;

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri