altuncu57
Zirve
Uzun zaman önce başlayan arazi maceram önce amerikan ile başladı. Baya bir zaman japon ile devam etti.Sıra ingilize gelmişti.Onu da bir deneyeyim dedim ve doğru bir karar verdiğimi anladım .İnşallah beni mahcup etmez.Arayış içerisinde iken değerli bir abimden gelen telefon ile gece gece Sinop'tan Samsun yoluna düştüm.discoyu gördüm beğendim ve marşına basıp geri döndüm.araç uzun zaman gümrükte kalmış. benden önceki sahibi araca 3000 tdi makina ve ingiltereden getirttiği rn 380 diye tabir ettiğiniz şanzımanı monte ettirmiş.saç jantları yanında yine ingiltereden alüminyum alaşım jantları da getirtmiş. araç camel trophy için hazırlanan ve gümrüğe bırakılan araçlardan .Üzerinde orjinal bagajı ve içerisinde hayranlıkla baktığım roll-cage leri mevcut.Uzun lafın kısası aracı beğenerek aldım ve şu anda aksesuar noksanlarını tamamlıyorum .Elimde 2 adet resmi mevcut .Bunları sizinle paylaşacağım ve sayfadaki bu işin uzmanlarından yardım alacağım. Ne de olsa land konusunda tecrübesizim.Yapım aşamasındaki resimleri ilerleyen zamanlarda siz değerli arkadaşlarla paylaşacağım.Şimdiden yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim ...