Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,594

altuncu57

Zirve
Yer
Ayancık/Sinop
Uzun zaman önce başlayan arazi maceram önce amerikan ile başladı. Baya bir zaman japon ile devam etti.Sıra ingilize gelmişti.Onu da bir deneyeyim dedim ve doğru bir karar verdiğimi anladım .İnşallah beni mahcup etmez.Arayış içerisinde iken değerli bir abimden gelen telefon ile gece gece Sinop'tan Samsun yoluna düştüm.discoyu gördüm beğendim ve marşına basıp geri döndüm.araç uzun zaman gümrükte kalmış. benden önceki sahibi araca 3000 tdi makina ve ingiltereden getirttiği rn 380 diye tabir ettiğiniz şanzımanı monte ettirmiş.saç jantları yanında yine ingiltereden alüminyum alaşım jantları da getirtmiş. araç camel trophy için hazırlanan ve gümrüğe bırakılan araçlardan .Üzerinde orjinal bagajı ve içerisinde hayranlıkla baktığım roll-cage leri mevcut.Uzun lafın kısası aracı beğenerek aldım ve şu anda aksesuar noksanlarını tamamlıyorum .Elimde 2 adet resmi mevcut .Bunları sizinle paylaşacağım ve sayfadaki bu işin uzmanlarından yardım alacağım. Ne de olsa land konusunda tecrübesizim.Yapım aşamasındaki resimleri ilerleyen zamanlarda siz değerli arkadaşlarla paylaşacağım.Şimdiden yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim ...

Etiketler
Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Resim026-1.jpg

Hayırlısı olsun. Aracı gümrükte çürümekten kurtaran bir önceki sahibine ve onu tekrar araziyle buluşturacak olan size de ayrıca teşekkürler.

Maşallah çok güzelmiş aracınız kazasız belasız kullanmanız dileklerimle

Selamlar

Ender

hayırlı olsun aracını gayet şık duruyor

çamurlu fotolarınıda görürüz inş.

Benim de hayalini kurduğum aracı almışsınız hayırlı olsun. Kısmetse birkaç sene içerisinde ben de alacağım. Yedek parça ve aksesuar fiyatları discolarda nasıl? Gerçi siz de yeni almışsınız ama en azından deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Çok şık görünüyor...kazasız belasız kullanın ...Maşallah...Renk nasıl olacak...

cok guzel bır arac.keyıflı gunlerde kullanmanız dıleklerımle....

aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle :smiley:

gurkang' Alıntı:
Benim de hayalini kurduğum aracı almışsınız hayırlı olsun. Kısmetse birkaç sene içerisinde ben de alacağım. Yedek parça ve aksesuar fiyatları discolarda nasıl? Gerçi siz de yeni almışsınız ama en azından deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
aksesuar ve yedek parça fiyatları ve de bolluğu suzukiya göre daha iyi gibi geldi bana .ama tabiki bu yapacağınız işlemlere bağlı. bu işin sonu yok bence.insanın yaptıkça bişeyler yapası geliyor.

turk357' Alıntı:
Çok şık görünüyor...kazasız belasız kullanın ...Maşallah...Renk nasıl olacak...
aracın 2011 yılına kadar muayenesi var.şu anda renk değiştirmeyi düşünmüyorum.ama aracın orjinal rengi olan camel sarısı olabilir ne dersiniz?

aracınız hayırlı olsun eminim çamuru çok özlemiştir, umarım en kısa zamanda sevenleri kavuşturursunuz (çamur & land)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR