Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mahan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 97,878

Mahan

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Değerli Gezenbilirliler,

Piyasada, yeni yeni boy gösteren 4x4 markaları söz konusu, bunlardan bir tanesini hasbel kader yakından görme ve inceleme fırsatım oldu, söz konusu marka Mahindra, Hintli bir üreticiye ait olduğunu öğrendim. Eskiden bu üreticinin Willy's ile işbirliği içinde, Jeep üretimi de söz konusu olmuş. Şimdi bu markanın 4x4 yetenekleri hakkında müthiş bir merak haiz oldu. Ürün fiyatları başlangıç için uygun ama 2. elde bildik marka tercihimi halen koruyorum, bu marka hakkında bildiklerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Ben şehir tipi bir ürününü inceledim. Arazi vitesi yok 2 ve 4 teker çekişini buton ile tercih edebiliyorsunuz 4H ve 4L butonları ile araç off road kabiliyetini kazanıyor ancak 4L geçişi için aracın durması gerekiyormuş. Birde görmedim ama görünümü jeep'i andıran 4x4 pikap alternetifleri de var. Bu markanın off road kabiliyetleri hakkında müthiş bir merak içindeyim, neyi kıyaslıyarak sorduğuma gelince, niva-defender tarzı 4x4 genleri daha belirgin bir araç mı?Yoksa discovery'e yakın arazide de, uzun yolda da keyifli bir araçla mı? Yada bildik Kore'li rakiplerinin bir türevi mi ile karşı karşıyayız? Şimdiden teşekkürler,

ps. Mustafa Bey, ilginiz ve yönlendirmeniz için çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi

Merhaba
Birkaç fotğrafını eklersen sevinirim aracı bizde tanımış oluruz.

velicanöz' Alıntı:
Merhaba
Birkaç fotğrafını eklersen sevinirim aracı bizde tanımış oluruz.

Bu linkte GOA modeli var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13296.0

mahindra hakkında fazla bir bilgiye sahip degilim. bu araclarda su anda turkiye pazarında satışı bulunanlar. şu aşamada hintli ikinci mahindra yakın bir zamanda ruslar uazı'da hunter ve patriot modeliyle getirecekler ve çinlilerde ülkemizde daha sıklıkla gorulebilir hale gelir :smiley:

bolero1on3.jpg

bolerowallpaper10242dq9.jpg

domainbscorpiomhawkinlt0.jpg

mahindra800yh5.jpg

mahindrascorpiojf0.jpg

mahindra-pickup-side-view.jpg

mahindra-pickup-front-view.jpg

dsc_7317-800x600.JPG

[img][img][color=red]MAHİNDRA GOA
ortak direkin jeep olmaya aday süper bir kamyonet doblo caddy kangoo ve connect ile aynı seğment de bir kamyonet ancak görüntü itibari ile iri ve güzel bir jeepi andırıyor yerden yüksekliği 21 cm. önden 35 derece arkadan 22 derece yaklaşım ve uzaklaşma acısına sahipdir. Tüm modellerde lsd. kilitli difransiyel standart dır buda araçlara müthiş bir arazi kabiliyeti vermekdedir. 4 nokta bagımsız helezon sisitemi ile güzel bir suspansiyon sağlamakdadır. Bu fiyat böyle bir araç gerçekden çok sağlam 2 tonluk bir araç.[/color]

[ATTACH=full]78051[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• IMG_0642.jpg
    IMG_0642.jpg
    182.9 KB · Görüntüleme: 1,400

mahindra pıkup 4*2 ve 4*4 modelleri çok hesaplı ve sağlam yapısı ile ideal bir çift kabin arka koltuk sınıfındaki en geniş iç hacim ile hemen dikkatine çekiyor yerden 21 cm. yükseklik ile arazi de çok büyük avantaj sağlamakdadır. 1100 kg. da yük taşıma kapasitesine sahipdir.

email ?c?n.jpg

email ici.jpg

yine 2010 da mahindranın yeni bir modeli MAHİNDRA THAR .bildiğiniz willys jeepleri mahindra üretmekdedir bu araç da bire bir bir wıllys ancak dizel ve crde motor ve sınırısız kılometre garantisi ile satışa sunulacakdır. Tüm modellerde olduğu gibi sınırsız kılometre garanti ile satılacakdır. Thar dağ keçisi anlamına gelir. Sanırım bu araç ile birlikte Mahindra türkiyede yeni bir model ile ürün sayısını 7 ye çıkacak.

mahindrathar1.jpg

Mahindra ile ilğili bilgiye www.egemahindra.com
sitesinden de ulaşa bilirsiniz

IMG_0620.jpg

IMG_0584.jpg

IMG_0594.jpg

IMG_0652.jpg

gürc@n' Alıntı:
Mahindra ile ilğili bilgiye www.egemahindra.com
sitesinden de ulaşa bilirsiniz

arkadaşlar merhaba gördüm bazı yönleri hoş bazı yönleri eksik en azından bana göre.fakat mahindranın goa sının 4*4 yada 4*2 sini fiat farklılığı en ucuz nerede ve hangi şartlarla alabileceğim hususunda bilgisi olan var mı
yakınlarından almış ve kullanımında ciddi dezavantajını yaşamış kimse var mı bildiğiniz tşk ederim

Merhaba Surimse,
Hangi şehirde olduğunuz hakkında bilgi verebilirseniz sizi yönlendirebilirim.

Ben bunun doblo gibi olanına Güney Afrikada binmişştim.
Böyle bir aracı şöförü ile kiralamıştık. Çok rahat bir araba gibi off road yapmadık ama toprak yolda çok rahattı.
Bir de bagajında karşılıklı oturulabilen koltukları vardı...

Bu araçlarla ilgili gerçekten güzel şeyler söylenmiş ancak GOA modelinde anladığım kadarıyla ticari olarak sınıflandırıldığını sanıyorum.
öyle ise vergi ve vize işlemleri masraflı ve de zahmetli olacaktır.

evet arac kamyonet oldugu ıcın (doblo-caddy-partner v.b) gibi yılda bir kez vize ye gitmek zorunda yıllık bandrolu ise sadece 940 tl tek taksit 470 tl. bandorlu ucuz ama vize içinde yılda 125 tl.masraf yapacaksınız

Merhaba arkadaşlar, şuan Hindistandayım ve heryer Scorpio .. özellikler SUV modellerde en çok tercih edilen model ve oldukça dayanıklı bir araç, burada trafik soldan olduğu için ve inanılmaz bir trafik olduğu için kullanma fırsatım olmadı, fakat inceleme ve binme fırsatım oldu, buranın yol şartlarına bakıldığında şehirlerin offroad tan pek farkı yok ve araçlar oldukça diri görünüyor, önceleri hint malı herşeye çin malı ürünlere baktığım gibi bakıyordum ama artık bakış açım değişti, inanılmaz bir otomotiv endüstrisi var burada, birkaç örnek verecek olursak; suzuki maruti, honda civic, jazz, city, logan, tata nın tüm modelleri, hyundainin bazı modelleri, toyota inova, ilk aklıma gelen araçlar.. bence fiyat uygun olduğu dürece ki olacaktır eminim tercih sebebi olabilir, 2.5 TDI motorlu modellerin buradaki fiyatı yaklaşık 30000 USD civarında..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR