Yelken

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,820

phobios

Zirve
Yer
istanbul
http://www.yelkenokulu.com

Detaylı ve bilgilendirici bir site. Bu spor hakkında merak ettiğiniz herşeyi bulabilir, devam etmek isterseniz kendileri ile irtibata geçebilirsiniz.

Ynt: Yelken

merhaba,ilginiz için teşekkürler
Kalamış marina girişinde kamu kuruluşu niteliginde DAK-SAR dernegi ile irtibattayım.
Çocukken optimist kullanmıştım ama oceanis 393 kullanmak biraz daha farklı olsa gerek :smiley:
ögrendikçe bilgilerimi elbette palaşırım

Mercan abi selam, hoşgeldin :smiley:
Kalamış koyu, İstanbul'da bu iş için en uygun yer gibi, İstanbul'a karşı yelken yapmak ta ayrı bir keyif ;) ben de GS yelkende pirat tipi tekne ile yelken eğitimi almıştım, çok keyifli bir spor ama devamını getiremedik :-\

Merhaba Mert,
Ben çocukken ilk optimistler Türkiye'ye gelmişti.Ben de orda yarıştım ama sonra olmadı tabii,son 10 yıldır windsurf ile oyalanırken,şimdi kendi teknemi aldım.
İnanılmaz bir duygu...

Mert ve Sedat teşekkür ederim.
Sedat herkesian uygun oldugu bir gün elbette buluşalım.
Mert beneteau oceanis 393,yani boyu 12 metre gibi,40 yıllık hayalim idi,çok mutluyum

mercansarier' Alıntı:
Mert ve Sedat teşekkür ederim.
Sedat herkesian uygun oldugu bir gün elbette buluşalım.
Mert beneteau oceanis 393,yani boyu 12 metre gibi,40 yıllık hayalim idi,çok mutluyum

ruzgarınız bol pruvanız nata olması dılegıyle..
"kızınız" nerde ısım alabılırmıyım..
bızımkısı oceanıs 400 "reef" marmarıs martı marınada karada nısan ayını beklıyo :smiley:

Berk bey merhaba

Kızımız,kalamış marinada adı" relax" Sevgili Umur Özkan'ın şampiyon teknesi
Umarım kısa zamanda görüşürüz

Şu an Digiturk Sailing Channel da Marmaris'te yapılan uluslararası yelken yarışlarını izliyorum, çok güzel bir organizasyon olmuş, 100 tekne gelmiş, benim haberim olmadı ama :-\

mercansarier' Alıntı:
Berk bey merhaba

Kızımız,kalamış marinada adı" relax" Sevgili Umur Özkan'ın şampiyon teknesi
Umarım kısa zamanda görüşürüz

relax teknesını bılıyorum cok ıyı bı tekne almıssınız gule gule kullanın..
eger magellan gps chartplotterınız varsa pm den msj atın sıze ufak bı hedıyem olabılır ;)

Dostlar,

Forumda nereye yazacağımı bilemedim, en uygun bu topik gibi geldi.
Tekne ile haşır neşir olan, hatta karavanda yaşayanlar gibi teknede yaşayan forumdaşlar var mı?
Sormak öğrenmek istediğim pek çok nokta var ve açıkçası nereden başlamak lazım, bilemiyorum.
Bu konumda olan dostlar varsa ve ilgilenirlerse, pm atarlarsa özelden yok sakıncası yok derlerse buradan mesajlaşmak ve bilgi almak isterim.
Herkese keyifli günler.

haldun abı nası yardımcı olabılırım sana??
15 senedır tekne yasantımız var mıllı yelken lısansımız, ufak tefek yarıslarımız, bırıncılıklerımız var :smiley:))

Selam Berk.
Açıkçası teknede yaşayanlar benim araştırdığım konu.
http://www.bodrumdahayat.com/default.aspx?tabid=65&newmid=383&NewsID=200
Örneğin üstteki linki buldum.
Bu türden deneyim yaşayanları, ülke kıyıları dışına da tekneyle gidenleri bakınıyorum.
Yelken hakkında en ufak bir bilgim olmayınca dolayısıyla insan nereden başlayıp soru soracağını da bilemiyor.

Birde bu yazı var.

http://freeters.wordpress.com/2008/07/22/denizin-ortasinda-11-metrelik-hayatlar/

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
cekmeceli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR