Yedigöller'de Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mezeci_67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,075
Ynt: Yedigöllerde Kamp ve Balık Sezonu Açılışı (31 Mart - 02 Nisan 2009)

İhşallah diyorum arkadaşlarında 18-19 nisan' da yedigöller proğramı var gibi 19nisan akşamıda arkadaşın kızının nişanı var bakalım ne yapacağız biz hancı yolcu illaki bir yerlerde karşılaşırız.
Selamlar;

Etiketler

Çok memnun oluruz,karşılaşalım...
Saygılar....

Arkadaşlar yazdıklarınızı ilgiyle takip ediyorum. Biz bu hafta sonu arkadaşlarla Yedigöller de kamp kurduk. Ankara istikametinden Yedigöllere giderken Yeniçağa - Mengen üzerinden gittik. Dönüşte de Bolu üzerinden döndük. Yedigöllere giden iki yolda açık. Yanlız yollarda taş, çukur ve mucur çok var. Dikkat etmek lazım. Doğa olarak çok güzel bir yer. Balık avlayamasanız bile, gezip dolaşması insanı başka diyarlara götürüyor. Biz hiç balık tutamadık. Tutan da görmedim. Balık işi kısmet işi, belki sizin kısmetinize de Adnan Bey lerin tutmuş olduğu gibi bir balık çıkabilir. Gidecek olanlara bol şanslar dilerim. Saygılarımla...

Çok güzel bir av ve kamp olmuş.
Yedigöllerde balık tutmanın yasak olduğunu sanıyordum ben yahu :smiley:
Kırmızı benekli de komple yasak değil mi? :smiley:

Ali bey Nisan 1 itibarıyla yedigöllerde Büyükgöl ve Deringöl avcılğa serbest 2 olta 15 tl parayı veren düdüğü çalıyor.

Abi naptınız öyle fotoğraflar konur mu:smiley: sabah akşam çalış, bilgisayarı bi aç, muhteşem bi doğa, balıklar, rakılar...Beni bitirdiniz, bittiğim an bu andır... :smiley:

Değerli arkadaşlar Yedigöller hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.agustos ayında uzun soluklu bir etkinlik planlıyoruz.5 gece 6 günlük bir kamp ve doğa yürüyüşleri niyetimiz.O bölgeyi hiç ama hiç tanımıyoruz.bölge hakkında şu sorular takılıyor aklımıza cevaplarını bulmama yardımcı olursanırz sevinirm....

1.İstediğimiz noktaya kamp atabilirmiyim?
2.İstediğimiz noktada ateş yakabilirmiyiz?
3.Bunlar için bir beden ödenecekmi. nekadar?
4.Balık avı sezonu hangi aylara kadar açık?
5.Bolu'ya İstanbul'dan otobüsle geçicem.Bolu'dan Yedigöller'e otobüs, minibüs hattı falan varmı yoksa 45km yürüyecek miyiz?

yardımlarınız için hepinize şimdiden teşekürlerimi sunarım...selamlar...

Sn Maksim ;
1. İstediğiniz noktaya kamp atamazsınız Kamp için ayrılmış alanlar var.
2. Ateşi belli bölgelerde bir çok olan ocaklarda yakabilirsiniz veya yanınızda getireceğiniz yarım fıçının içinde yakabilirsiniz.
3.Balık sezonu eylül sonuna kadar açık.
4.Boludan yedigöllere otostop dışında vasıta bulamazsınz . Eğer kalabalıksanız Boludan minübüs kiralayıp kendinizi yedigöllere bıraktırırsınız dönüş tarihinizide belirleyip kendinizi aldırabilirsiniz. Yoksa 45km yolu kamp kura kura gidersiniz
5.Çadır için gecelik 10tl ücret ödersiniz. Balık için 2 oltaya 15tl ödersiniz.
6. Kaç gün kalacaksanız yanınızda yiyecek götürün yedigöllerde gürül gürül akan sudan başka yiyecek içecek bulamazsınız.
iyi tatiller.

sonsuz teşekür ve saygılarımı sunarım Adnan bey...

Kdz.Ereglili hemsehrilerimi gorunce ayri bir mutlu oldum ancak yakalanmis kucuk baliklari gorunce birazda uzuldum,geri birakilmalari gerekirdi diye dusunuyorum...

Hemşerim küçük balık derken anlayamadım güveç tepsisindekileri kastediyorsan o tepsinin çapı 45cm ona göre bak
istersen...

öncelikle arkadaşlar sizlere afiyet olsun.
çok güzel balık yapmışsınız.
ama sizleri asıl yedi göller olan kaçkarların mavi sularına bekleriz.kırmızı pullu alabalık yemeğe..
sizin bu alabalıkların pek tadı yok , ama kırmızı pullu alabalığın tadını alan , bir daha bu balığı yemez.

Teşekkürler Anzerbalı kardeş davet edersen yolumuz düşerse elbette geliriz balıkların tadına bakarız yaylalara selam olsun.

Merhaba Adnan Abi;

Hayranlıkla inceledim konuyu, iştahım kabara kabarada sizin fotolara baktım. Harika gerçekten.

Yeni üyeyim. Ağustosun ilk haftası Yedigöllere kamp kurmayı planlıyoruz. Bi konuda desteğinize ihtiyacımız var.
Biz oltalarımızı kendimiz getireceğiz.Yine ücret ödüyor muyuz balık tutmak için? Bir de hangi balıklar var gölde ne tarz malzeme hazırlığı yapmalaıyız ya da ne yem kullanacağız.

Son bir soru daha kampla ilgili öndecen bir rezervasyon gerekiyor mu çadır yeri için? Ya da bu meskenin bir telefonu var mı? Çok araştırdım ama ulaşmadım.

Şimdiden teşekkür ediyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR